Drogba 3 4 maçtır takımı cok bozuyor. Umut burak ikilisini gördük bugun ne kadar etkili oldu. Reis geldiği formundan be tavrından çok uzak. Kendini cok üstünde görüyor takımın

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Drogba'ya bunu söylemek ilginç adam bu sene çoğu maçta gol atarak takımı kurtardı takımın en golcü ismi 1-2 maç kötü oynadı ki yinede takımın iyilerinden biriydi hemen zarar vermeye başlandı. Saçma saçma koşular yapıp top ayağına geldiğinde öküz gibi sürüp son anda pas veren Umut'u savunmayın şurada :mad-49:

Yav Drogba girmeseydi de aynı pozisyon Burak'a olsaydı -ki Burak'ın o şekilde ceza sahasına girdiği nerde görülmüşse artık- penaltıyı Selçuk mu kullanırdı Burak mı? Adam oyuna girdi, penaltı yaptırdı ve atmak istedi. Gol krallığına göz dikti belki de. Bundan doğal ne var?

Yav Drogba girmeseydi de aynı pozisyon Burak'a olsaydı -ki Burak'ın o şekilde ceza sahasına girdiği nerde görülmüşse artık- penaltıyı Selçuk mu kullanırdı Burak mı? Adam oyuna girdi, penaltı yaptırdı ve atmak istedi. Gol krallığına göz dikti belki de. Bundan doğal ne var?

Siz olayı sadece penaltı ile anladıysanız büyük yanılgı içerisindesiniz.

Sahsi fikrim sezon sonu yolların ayrılması

Takım üzerınde başka etkılerı olduğu süphesız

Buragı selcugu ilk defa bu kadar rahat gördüm kaç zamandır beri

Adam girdiği gibi penaltı yaptırdı işte ne var diyosunuz.Nasıl bir mantık bu.Adam yetenekli iş yapıyor diye duran topları heba etme hakkımı var.Yeteneğinin karşılığını 1.5 sene de 10 m euro gibi parayla alıyor zaten duran topları feda etmenin bir anlamı yok.İşte bunu anlamıyorsunuz.

Madrid'e topukla attı Varanla çocuk gibi oynadı tamam.Ama deplesmanda son dk frikiğini Selçuk'a bıraksa belki turu atlayabilirdik.İşte bunları hep atlıyorsunuz.

10 dk da 2 kirmizi kart aldirdi 1 penalti. adamin hicbisey yapmamis hali bu. atsa sahane olurdu penaltiyi ama olmadi cani sagolsun. mancini bu macta oldugu gibi bazi maclar drogba bazi maclar burakla oynamasi gerek ikisi is yapmiyo sahada.

»»tapatalk««

Sezon sonu yollar ayrilmali. Drogba takima zarar veriyor ve bunu yaparken antipatiklesiyor ,islerin tadi kacmadan guzelce ugurlanmali.

Üzüyorsun reis. Her şeye atlama artık. 1 olur, 2 olur 3. de sen de ne olduğunu şaşırırsın. Yeter..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Bizim takıma Messi gelse çok değil 2 ay sonra biri "Bu kadar çok topla oynanır mı?" der, diğeri "Galatasaray'ı küçümsüyor hep top ayağında der", bir başkası "Galatasaray babanın çiftliği değil be Frikikleri Selçuk varken sen kullanıyorsun" der...

Hiç sorgulamaz ki ulan bu adam daha önce neydi nasıl davranıyordu.. 35'inden sonra adam değiştirmeye çalışıyoruz sanki bu adam diğer takımlarda farklıydı da geldi bizi küçük gördüğü için yapıyormuş gibi yorumlar var ya deli oluyorum.. Benim bildiğim izlediğim Drogba bu.. Chelsea maçlarını izlerken de "Antipatik" geliyordu bu davranışları.. Orada da Penaltıcı Lampard olmasına rağmen kendi yaptırdığı penaltıların çoğunda topu eline alıyordu.. Frikiklerde de öyle..

Drogba-Bizim Taraftar arasındaki ilişki için kullanılacak en güzel söz "uzaktan davulun sesi hoş gelir" Drpgba hep böyleydi.. Ama biz yıllarca CL ve EPL özetlerinden takip ettiğimiz için oyuncunun olumsuz yönlerini göremiyorsun, bizim maçları da 90 dakika değil özetleri izlesen vay be ne adam dersin yine...

Yani uzun lafın kısası Bu adam 35'ine kadar böyle gelmiş bu saatten sonra değişmez.. Ha Drogba'yı az çok takip eden herkes de bu yapısını bilir.. Bu adamı böyle kabul edip almıştır yönetim sonuçta bu özelliği bayağı bilinen bir özellik.. Ağzını açıp "Noluuur Gel Drogba", "Başkan bize Drogba'yı getir" diye bağıran taraftarında onun bu yanını bildiğini ve ona göre istediğini farz edersek şuan isyanlarda olması saçma

Bizim takıma Messi gelse çok değil 2 ay sonra biri "Bu kadar çok topla oynanır mı?" der, diğeri "Galatasaray'ı küçümsüyor hep top ayağında der", bir başkası "Galatasaray babanın çiftliği değil be Frikikleri Selçuk varken sen kullanıyorsun" der...

Hiç sorgulamaz ki ulan bu adam daha önce neydi nasıl davranıyordu.. 35'inden sonra adam değiştirmeye çalışıyoruz sanki bu adam diğer takımlarda farklıydı da geldi bizi küçük gördüğü için yapıyormuş gibi yorumlar var ya deli oluyorum.. Benim bildiğim izlediğim Drogba bu.. Chelsea maçlarını izlerken de "Antipatik" geliyordu bu davranışları.. Orada da Penaltıcı Lampard olmasına rağmen kendi yaptırdığı penaltıların çoğunda topu eline alıyordu.. Frikiklerde de öyle..

Drogba-Bizim Taraftar arasındaki ilişki için kullanılacak en güzel söz "uzaktan davulun sesi hoş gelir" Drpgba hep böyleydi.. Ama biz yıllarca CL ve EPL özetlerinden takip ettiğimiz için oyuncunun olumsuz yönlerini göremiyorsun, bizim maçları da 90 dakika değil özetleri izlesen vay be ne adam dersin yine...

Yani uzun lafın kısası Bu adam 35'ine kadar böyle gelmiş bu saatten sonra değişmez.. Ha Drogba'yı az çok takip eden herkes de bu yapısını bilir.. Bu adamı böyle kabul edip almıştır yönetim sonuçta bu özelliği bayağı bilinen bir özellik.. Ağzını açıp "Noluuur Gel Drogba", "Başkan bize Drogba'yı getir" diye bağıran taraftarında onun bu yanını bildiğini ve ona göre istediğini farz edersek şuan isyanlarda olması saçma

85chelseaDM2704_468x338.jpg

Aynen dedigin gibi. Birkac hafta once de Sneijder'i elestiriyoruz Drogba'ya niye bir sey demiyoruz deniyordu. Sene sonu yollansin Drogba ve Sneijder, sampiyon yapamazsa Mancini de yollansin. Simeone, Robben ve Ibrahimovic gelsinler. Nasil olsa sehrimizde ortalama gelir 30.000 euro, takimimizin transfer butcesi 100 milyon euro. Boyle hamlelerin vakti geldi artik.

85chelseaDM2704_468x338.jpg

Aynen dedigin gibi. Birkac hafta once de Sneijder'i elestiriyoruz Drogba'ya niye bir sey demiyoruz deniyordu. Sene sonu yollansin Drogba ve Sneijder, sampiyon yapamazsa Mancini de yollansin. Simeone, Robben ve Ibrahimovic gelsinler. Nasil olsa sehrimizde ortalama gelir 30.000 euro, takimimizin transfer butcesi 100 milyon euro. Boyle hamlelerin vakti geldi artik.

Bu maçı canlı izliyordum neredeyse dövecekti Ballack'ı topu bırakmıyor diye :D

Bu özelliğinden hoşlanmayanlar olabilir o ayrı bir şey ama medya da özellikle bir kaç Fener yalakasının "Galatasaray, Drogba'nın çiftliği olmuş" sözüyle gaza gelenler var bu forumda takımı küçümsüyor o yüzden yapıyor falan diyenler var :)

Abi bu ülkeye Drogba gibi futbolcular fazla cidden insanlar kaldıramıyor çamur atmak için fırsat kolluyorlar resmen. Bu ülkede çirkef olmayan karakterli futbolcular her zaman buna mahkum. Bunları Hagi de Hakan Şükür de de gördük.Adamın saha içinde yaptığı yaptırdıklarını görmemek için kör olmak lazım.Neymiş 2-3 tane duran topu auta dikmiş her frikiğe atlamış atsın abi canı sağolsun takım için verdiği katkının yanında. Bugün burak efendinin içine ettiği pozisyonlardan bi clip yapsam kimse amatör takımı bırak okul takımında oynatmaz.Ama bunun gibi çirkefler her nedense hep bağra basılır.Kralmış.Ne kralı ulan bu adam kralsa Metin Oktay Hakan Şükür ne . Kullandığınız sıfatlara herkes dikkat etsin ! Sözüm o ki gerçekten harbiden futbolcu olanlara sahip çıkın . Futbolcu olmak sadece bi sezonda 50 tane gol atıp gol kralı olmak değildir.Adamlığınla karakterinle olursun futbolcu.Saygılar

Ya sanki duran topları çok efektif kullanıyorduk da Drogba heba ediyor diye laf ediyoruz. Yavaşça kalecinin eline bırakıyorduk eskiden şimdi Drogba vuruyor.

Ben hala adamın gerçekten bizde oynadığını kabul edemedim, sahada görükçe oha Drogba var lan diyorum. Millet zarar veriyor falan yazmaya başlamış.

Ya sanki duran topları çok efektif kullanıyorduk da Drogba heba ediyor diye laf ediyoruz. Yavaşça kalecinin eline bırakıyorduk eskiden şimdi Drogba vuruyor.

Ben hala adamın gerçekten bizde oynadığını kabul edemedim, sahada görükçe oha Drogba var lan diyorum. Millet zarar veriyor falan yazmaya başlamış.

duran topları etkiki kullanamıyomuyduk?o_O

Ek olarak futboldan anlayan Drogbayı tanıyan zaten biliyorda öyle bilmeden atıp tutanlar şu videoyu izlesinler attığı frikiklere penaltılara altında chealsea taraftarının attığı yorumlara bi baksınlar daha bunun gibi onlarca video var ama kaba olarak bu. [media]https://www.youtube.com/watch?v=Oyrln0RvgBc[/media] . Dünyanın en iyi santraforuna sahibiz kıymetini bilelim.

Geri
Üst Alt