1488645_10153688528185164_2110690821_n.jpg

büyüksün baba

Bu bildigin lucian

Chelsea maçı için çok güveniyorum kendisine, chelsea'yi tek başına yıkacakmış gibime geliyor.

Sağ kanattan kontraya çıkacakken gereksiz hareketler yapan Drogba'ya Mancini'nin tepkisi.Maçta en hoşuma giden olay buydu.Hee Drogba'yı sevmediğimden değil tabi ki bu hoşnutluk.Terim böyle yapabilir miydi bilmiyorum.

tumblr_my9n3xxnul1s8mhj0o1_500.jpg

Sağ kanattan kontraya çıkacakken gereksiz hareketler yapan Drogba'ya Mancini'nin tepkisi.Maçta en hoşuma giden olay buydu.Hee Drogba'yı sevmediğimden değil tabi ki bu hoşnutluk.Terim böyle yapabilir miydi bilmiyorum.

Oyuncu değiştirme hakkı olsa 1 dk daha sahada tutmazdı.

Mancini Boyle seyleri sevmez balotelliyi 30. Dkada sanirim , laubali oynadigi icin oyundan almis adamdan bahsediyoruz.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Herşey bi yana yap chelsea maçlarında içerde ve özellikle dışarıda 1 gol bütün dünya nasıl bir efsane olduğunu tekrar görsün.Stamford Bridge ayakta alkışlasın.İnanıyorum senin maçların olacak.

Trabzon maçında çok laubalili oynadı maç boyunca kendine sövdürdü Avrupada iyi ancak ligi iplemiyor Burak olmasa ligte halimiz harap başka gol atacak adam yok...

Trabzon maçında çok laubalili oynadı maç boyunca kendine sövdürdü Avrupada iyi ancak ligi iplemiyor Burak olmasa ligte halimiz harap başka gol atacak adam yok...

bide sneijder var rdaş haksızlık yapmayak bazı oyunculara şimdi

adam profesyonel, hayranım kendisine. tokatspor maçında sür sahaya kazanmaya oynar valla

İkinci yarı Karadayımızı çıkartsak iyi olur, dinlensin biraz.

Drogba'da biraz yılgıınlık var nedense. Baydı muhtemelen kendisi ile güreşen defanslardan.

Aga cok yorgun, bezmis, durgun duruyor son iki mactir bariz görünüyor bu.

Bu sene küçük maçlarda kötü oynuyor dediğimde bana kızıyordunuz noldu haksız mıyım ? Yanındaki topa koşmuyor bir de neymiş yönetim 2 yıl daha uzatacakmış oldu canım yabancı kontenjanın olduğu bir ligde senede ligin en çok para alan 34 yaşındaki futbolcuya bir de de 2 yıllık sözleşme :)

Drogba'ya saygım ve sevgim sonsuz. Ama bu tarz maçları ciddiye almasa bile laubali oynayıp, dağılması hiç ama hiç hoşuma gitmiyor.

Geri
Üst Alt