lakayt oynadı ama bitik diyeni allah felan çarpar dikkat edin

14 golün 9 tanesine direkt katkı yapmış. Diğer oyuncuların gol atması için topları indirip saklıyor. Sneijder'dan sonra 2. oyun kurucu adeta. Pozisyonların son vuruşlarında çok lakayt olması dışında gayet iyi. Bunu göze alarak transfer yaptık. Adam 35 yaşında

Yorgun ve isteksiz haliyle bile bugün yararlı işler yaptı , bütün pozisyonların direkt içinde , hem toplu hem topsuz oyunda ,

ilk yarının başlarında boş alana bir top çıkardı bir kişi koşsa kaleciyle karşı karşıya kalacak çünkü bomboş bir koridor Drogba zor pozisyonda orayı görüp çıkardı ama sonuç lick tv spikerleri tarafından Drogbadan top kaybı olarak anlatıldı .

Galiba Mancini onu bugün inatla oynatti son saniye kadar. Yok ben gideyim noele filan tripler yüzünden

sezon başından beri bazı maçlarda bazı pozisyonlarda.. atabilceği golleri atamıyo,lakayıtlığı yüzünden.kasımpaşa,gençlerbirliği,antalyaspor..

sırf o ciddiyetsizliğinden kaçırıyo bazı golleri.

Drogba 2 sezondur çok lakayıt oynuyor böyle maçları sallamıyor Drogba'ya kızmıyorum adam dünyanın en iyi liginde oynuyordu ciddi rakiplere karşı Erciyesi vs tabi sallamaz onun için cacık takımlara karşı klubede oturtulmalı 36 yaşında bir adam her maç oynayacak diye birşey yok böyle yaparak takımada zarar veriyor bazı maçlarda Umut bulut oynamalı....

Ya arkadaşlar Burak'a biri bir laf deyince hemen ayağa kalkıyorsunuz, hiddetleniyorsunuz ama Drogba'ya gelince ağzınıza ne gelse söylüyorsunuz....yapmayın lütfen ya tamam eleştiri hakkına sahipsiniz ama bu kadar da olmaz ki..Adam bir kere futbola yıllarını vermiş, yıllarca Dünyanın en iyi forveti olmuş, 35.5 yaşında ve yılların deneyimine ve bilgisine sahip ve bu yüzden laubali olması da oldukça normal, bana göre Drogba'da şöyle bir düşünce var bu konuda kendince haklı olabilir, ben yılların futbolcusuyum benden iyi mi bilicen, yıllardır Avrupa'da top koşturdum bana mı öğretiyorsun? gibisinden, e adam haklı da yani, bu bir insanlık duygusu, herkes büyük bir deneyime bilgiye sahip olsa herkes deneyim açısından kendini üstün görür, adam hala daha Dünya listelerinde yer alırken sizin burada bu kadar ağır eleştiriler yapmanız son derece yanlış, resmen adamı linç ediyorsunuz başka bir şey değil......

Beyler arada açın başka takımların taraftarlarının yorumlarını okuyun.Adamların en çok çekindiği, aramızdaki fark olarak gördükleri topçu drogba.

Dinlendirilsin deyin, az oynatılsın deyin ama defol demeyin.

te allahim neler duyuyorum. akil fikir ihsan eyle bunlara. defol diyeni bile gördüm ya bişey diyemem.

reis happy christmas dalgasına boşladın iki maçtır,ismimizin altına adını yazdırdık olmuyor böyle isteksizsin iki maçtır

ligte hiç begenmiyorum kendisini. Ama Chelsea'e karşi fark yaratacaktir. Bu adami lig'e konsantre etmek çok zor. Gelecek sezon yerine daha genç bir santrafor getirilmeli. Ikinci yari girip oynasa gene fark yaratir, ama yedek kalmak için fazla pahali ve kaprisli.

Geri
Üst Alt