- 26 Eylül 2012
- 122.125
- 72.743
- 5.068
sezon sonu hakettiği şekilde teşekkür edilip yollar ayrılmalı.heyacanını kaybetmiş son maçlara bakılırsa.
Bence zaten kendisi de gitmek isteyecek.
Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sezon sonu hakettiği şekilde teşekkür edilip yollar ayrılmalı.heyacanını kaybetmiş son maçlara bakılırsa.
leşinde ötesinde. bu sezon sonunda artık futbolu bırakması lazım. yoksa kariyerini ve kendisine duyulan saygıyı zedeleyecek işlere imza atacak. bizde drogbayı 2. yarı daha efektif ve yararlı şekilde kullanacak opsiyonlar bulmalıyız. 45 dakika ve civarı süreler drogba için daha uygun olacaktır
Boyle bir sey imkansiz. Adam 2 sene burada hic bir sey yapmasa yine efsane olarak kalacak ki kazandirdigi inanilmaz onemli maclarla benim icin sezon sonuna kadar kotu oynasa da aldigi paranin hakkini vermistir. Bu adam 1 efsanedir! Suan yasi 35 bunuda unutmayin.
Tamam herseyi anladim ama bu adam 35 yasinda unutmayin dedidigin zaman adama sorarlar parayi alirken ben 35 yasindayim 10 milyon yerine 5 milyon verin bana yeterli olur demesinide bilecek ozaman...zaten senin tek ayri düstügümüz konu drogba dir..ben bu adami gereksiz ve abartili bir sekilde ilah,dokunulmaz yapilmasina karsiyim..evet efsane ama millet halen chelseadeki drogba var zannediyor..keske bütün oyuncularimiza bu kadar iyi niyetli olabilseydik...birde drogba gibi adami dogru kullanabilen hocamiz yok maalesef,her mac 90 dakika oynatilma garantisi mi var bu adamin..
Senelik 4m aliyor abi, hic bir sey Drogba gibi bir isim icin. Kazandirdigi maclar, marka isim tanitimi ile fazlasini cikarttik zaten o paranin. Surekli Drogba Sneijder Galatasaray konusulur oldu Avrupa'da.
Drogba bencede gecen sene ki gibi her mac 90 dakika cikaramaz, hele haftada iki mac hic olmaz. Cok kullanip yipratiyoruz adami. Bence formunun bu kadar kotuye gitmesinin nedeni de asiri yuklenilmesi. Cok kotu oynuyor suanda. Toparlanir umarim ne diyim.
6.5 7 arasi aliyor bro
Hayir sabit ucreti 4m, mac basi 15 bin. Herkesinki gibi normal.
Senelik 4m aliyor abi, hic bir sey Drogba gibi bir isim icin. Kazandirdigi maclar, marka isim tanitimi ile fazlasini cikarttik zaten o paranin. Surekli Drogba Sneijder Galatasaray konusulur oldu Avrupa'da.
Drogba bencede gecen sene ki gibi her mac 90 dakika cikaramaz, hele haftada iki mac hic olmaz. Cok kullanip yipratiyoruz adami. Bence formunun bu kadar kotuye gitmesinin nedeni de asiri yuklenilmesi. Cok kotu oynuyor suanda. Toparlanir umarim ne diyim.
1.5 yillik 7.5 aliyomus ben 1.5 yillik 10 aliyo saniyodum![]()
Son 4 maçtır falan değil bu sezon başından beri aynı şeyi söylüyorum..Geçen yılki haliyle bu yılki hali çok farklı..İnanılmaz laubali bir kimliğe bürünmüş..Tamam goller attı , önemli asistle yaptı ama maç boyu ya gol atayım ya asist yapayım diye pusuda bekliyor onun dışında oyunda yok.. Bu yabancı sınırı varken üstelik 5 milyon €'dan Drogbayla sözleşme uzatmak intihardır bana göre..