Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Drogba ölmüş ağlayanı yok .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam pres yapıyor ortasahadan kimse katılmıyor sonrada siz bu adamdan oynamasını bekliyorsunuz 35 yaşındasın herşeyi elde etmişsin dünya starısın vasat altı bir ligte dandirik bir maçta rakibe pres yapıyorsun ve senin futbolculugunun 10 da 1 olmayan adamlar seninle pres yapmıyor bırakın kötü oynamayı ben olsam sahadan cıkar memleketime balık tutmaya giderdim
evet koca macta 1 kere pres yaptı oda az bişey koştu sonra isyan 35 yaşında adamı silah zoruylamı oynatıyoruz kardeşim bıraksın o zaman futbolu oynamasın
aynı şekilde bir kez top kaybetti bir kezde kötü bir şut çekti diye kötülemeninde yeri yok
evet koca macta 1 kere pres yaptı oda az bişey koştu sonra isyan 35 yaşında adamı silah zoruylamı oynatıyoruz kardeşim bıraksın o zaman futbolu oynamasın
Ben aylardan beri yaziyorum recep..ama millet Drogba'yi ilah olarak görüyor..adeta taparcasina yorumlar okuyorum...tamam efsane,ama halen chelsea'deki gibi oynuyor zannediyor bazileri...neymis 35 yasindaymis,beni ilgilendirmz isterse kirk yasinda olsun ,parayi almaya gelince 35 oldugunu unutuyor ama...
Abi asil ilah olarak gorenler baskalari takim hic birsey yapmiyorken herzaman oldugu gibi drogbaya yuklenilmesini anlamiyorum adama adam akilli pozisyonmu yaratabiliyoruz takim 2 pas yapmaktan aciz her mac drogbanin sapka cikarmasini bekliyorsunuz olmayinca aldigi para falan filan
hulog
Ne ayaksin sen hulog falan?bana mi baskasina mi mesaj vermeye calisiyorsun..
Ne ayaksin derken ? Mesaj gayet acik
hulog
Niye hulog yaziyorsun diyorum sana?
Sana has birsey degil kisisel algilama tapatalktaki imza zimbirtisi
hulog