Bu sezon futbolu bıraksa iyi olur eğer böyle isteksiz oynamaya devam edecekse. Gerçi bu isteksizliğin sebebi takımda ki çöplerden olsa gerek.

Eğitim şart.

Keşke eboue ile seni şimdi gönderebilsek koyarım chelsisine yettiniz eyvallah çok yararınz oldu ama artık yeter

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Celsi maçını beklmek için erken değil mi ebuşla

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya ayıp ama böyle oynayacaksa hiç çıkmasın Türkiye'de maça.Kendisini çok seven biri olarak ben bile illallah ettim.

Sezon sonu teşekkür edip yollar ayrılmalı

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Macin iyilerindendi ama sezon sonu yollar ayrilmali . Gecen seneki halini ozledik

Bunu ilk kez yazıyorum . Sene sonu yapılabilecek her türlü onurlandırmalar ile vedalaşılmalı . Kafasında bitirmiş bizi . Belli ki o da MLS'i düşünüyor .

Bariz kötüydü. Savunulacak yanı yok. Sakatlığa girmeden önce gayet iyiydi. Hatta deplasmanlarda bile iyi oynadığından bahsediyorduk aynı ciddiyetle. Ama şu an verimsiz.

kesinlikle amerikaya sezon sonu gidecek çok kötü oynadı :( drogba demeye 1000 şahit lazımdı :(

5.000.000 Euro .. 15.000.000 tl para veriyoruz biraz zorlasan ? Biraz rakipleri kucumsemesen ?

Sezon sonu boyle giderse yollar ayrilip yerine biraz daha kaliteli forvet alinmali

Geri
Üst Alt