B_60cccf885959acbc9dfcc6ea307a3126.jpg

suan chelsea-city macini izliyorum

drogba sahadaki bütün forvetlerden iyi

ah bir de mac secmese karsisinda kimse duramaz

Seattle Sounders ile anlaştığı iddia ediliyor....

Alternativ zaten hazir...

Christian_Benteke_2877090_104471793.jpg

(Insallah Dünya Kupasinda kötü oynar,yoksa Chelesa falan afetmez...)

Benteke olmasa...

Edin-Dzeko-Manchester-City.jpg

Amerikaya gidecegi iddaa ediliyor..

Galatasaray formasiyla gormek istedigim birkac oyuncudan biriydi. Gördüm gurur duydum ama genc benteke tarzi bir forvetle sene sonu anlasmali drogbayi da adina yarasir bir sekilde ugurlamaliyiz

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yazın giderse yerine nasıl Dzeko'yu istiyorsunuz anlamıyorum bu adama servis yapamazsan (kanat ortaları, içeri sert kesilen toplar vs) sahada hiçbir şey yapmaz. bize daha çok ekstra işler yapabilecek, tek başına olmadık yerden pozisyonlar hazırlayacak bir forvet lazım. asla alamayacağımızı bilsem de Benteke ya da Jackson Martinez tarzında mesela

Son dönemlerdeki formu ve laubali hareketleri antipati topluyor. Sezon sonu sözleşme yenilenmemeli l.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=FvANmxeiA5Y[/media]

Amerikadan Phoneix diye bir takımla anlaşmış kaynağım oturduğum organ değil sağlam yerden.

Giderse ki büyük ihtimal gider, üzücü. Eski formunda olmasa da böyle adamları bulmak kolay değil. Duruyor duruyor tek hareketi gol veya asist oluyor.

Phoenix'i bilmem de Seattle Sounders'a gidiyor diyorlar, ben bugun onunla ilgili bir konu actim hatta.

Başkan mı yönetici mi ne twitterdan yalanlamış, sporx'te haberi vardı.

Transfer iddiasının artmasından sonra ise Seattle kulübü Genel Menajeri Adrian Hanaue konuyla ilgili, "Sadece bir dedikodu" açıklamasını yaptı.

Phoenix'i bilmem de Seattle Sounders'a gidiyor diyorlar, ben bugun onunla ilgili bir konu actim hatta.

Valla ben çok yakın bir tanıdığımdan aldım ki.Bahsettiğim kişi spor hukuku firmasında avukat ve menajerler ile çalışıyor genellikle.Tabii yanılma payıda olur ama çoğu şeyi doğru çıktı bana söylediği bugüne kadar.

MLS olayı yeni değil ki, tahminen 2-3 ay önce bir ABD spor muhabirine röportaj vermişti. Hatta onu burada da paylaşmıştım galiba. İçeriğine baktığımızda da, MLS'ye çok sıcak baktığını belirtiyordu. Onu gördükten sonra sezon sonu ayrılacağını düşünüyordum. Kalırsa bana sürpriz olur.

Başkan mı yönetici mi ne twitterdan yalanlamış, sporx'te haberi vardı.

Transfer iddiasının artmasından sonra ise Seattle kulübü Genel Menajeri Adrian Hanaue konuyla ilgili, "Sadece bir dedikodu" açıklamasını yaptı.

Yalanlama degil o. "It's just a rumor" demis, dikkat edersen "hayir, yok boyle birsey dememis". Ince bir fark var arada, tam PR yorumu.

Seattle Sounders ile anlaşmış ntvspora göre.

Miladini doldurdu maalesef..Umarim Chelsea karsisinda üst düzey Performans gösterir..ligde son maclar Lesh de ondan

Didier Drogba: ''So many things have been said these last few days and I normally don't react other such rumors so it's gonna be the first and last time I do it... I'm here focusing on achieving history for my team and nothing will take my eyes out of my goals!!! To all my red and yellow fans let's keep on winning until the end of the season. Ooh and good luck tomorrow to my people!''

:encouragement:

Geri
Üst Alt