Umarım anlamışlar diyeceğim ama ülkenin futboldan anladığı yok ama ben bugün çok iyi bir şekilde anladım.

Neyi anladım ? Mancini'nin neden en kötü durumlarda bile Drogba'yı oynattığını anladım.Fiziki durumu kötüydü bu sene epey güçten düştü klişe ama bu adamın ölüsü yeter yahu

Tek bacağı kopsa dahi sahada olmadı.Ne olursa olsun sahada olmadı.O yokken şampiyon falan olamayız.Hele hele Burak tek forvet oynayacaksa 2011-12 Trabzon'un daha kalitelisi oluruz en fazla...

Eğer gidecekse yerini bu adam doldurur

[attachment=7534:1391899236896.jpg]

Ekli dosyalar

• 1391899236896.webp
    1391899236896.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 197
Herkes gidince yerine Ibrahimovic gelsin diyor ama bizim futbolu takip etmeyen medya ve taraftarimiz 10 mac sonra Ibrahimovic e küfür yagdirir.

Drogba ya saha da yürüyor dersek Ibrahimovic daha da beterini yapiyor. Top rakipte olunca mac kendisi icin bitiyor, pres yapmayi gec, yürümüyor bile, duruyor yerinde. Takimi topa sahip olunca top kendisine gelene kadar yine kosmuyor.

Bizim gibi takima uygun isimmi bilemiyorum. Kalitesi tabi tartisilmaz ama kendisini sürekli izlemeyen ve gollerine göre yorumlayan medya ve taraftar 10 mac sonra 'Ahh bu yatmaya gelmis buraya, para vsvs' diye zirlamaya baslar.

Mükemmel forvet. Burak ve Umut gibileri dururken onun gitmesi rezilliktir ama yabanci sinirlamasi iste, yapacak bisey yok. Giderse yerine mutlaka onun tarzinda bi forvet almak gerekir. Top tutabilen, futboldan anlayan, teknigi/kontrolü muazzam olan bir forvet.

Herkes gidince yerine Ibrahimovic gelsin diyor ama bizim futbolu takip etmeyen medya ve taraftarimiz 10 mac sonra Ibrahimovic e küfür yagdirir.

Drogba ya saha da yürüyor dersek Ibrahimovic daha da beterini yapiyor. Top rakipte olunca mac kendisi icin bitiyor, pres yapmayi gec, yürümüyor bile, duruyor yerinde. Takimi topa sahip olunca top kendisine gelene kadar yine kosmuyor.

Bizim gibi takima uygun isimmi bilemiyorum. Kalitesi tabi tartisilmaz ama kendisini sürekli izlemeyen ve gollerine göre yorumlayan medya ve taraftar 10 mac sonra 'Ahh bu yatmaya gelmis buraya, para vsvs' diye zirlamaya baslar.

Düşündüklerimi birebir yazmışsın.Yazarken gördüm yazını sildim vazgeçtim.Altına imza atıyorum.Sadece Galatasaray için değil bugün ronaldinho iyikide gelmedi Bjk'ye.Koskaca bir futbol ilahı(yanlış anlaşılmasın,brezilya deyimiyle) burada iki üç köşe yazarı , tv yorumcusu ,taraftar tarafından madara edilip üstünün karalanması çoktan gerçekleşmişti.

Bir de bana ibrahimovic fiziginde, zekasinda ve tekniginde bir adamin artigi gol sayisinin sanki var olandan bi 3 kat fazla olmasi gerektigi gibi bi his var. Yani adam o kadar rahat ki cok fazla gol atabilecekken degerlendirmiyo olabilir mi? Fazla takip etmedim kendisini barcada ve interde izlemistim sadece.

bu hafta ceza olmasi iyidir dinlenip kendisine gelmistir her hafta oyunaya oyunaya 36 yasindaki adam icin yipratir drogbada olsa antalya 2 golu var buraya yaziyorum..

Eskisehirspor macinda adamin önemi daha da belli oldu. Drogba olmazsa ileride top tutamiyoruz.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

drogba geldi bir plan içinde görevini gayet iyi yaptı ve sezon sonu muhtemelen gidecektir güzel bir veda yapılmalı hagi gibi bir futbol efsanesi daha takımımızdan ayrılacak üzücü birşey keşke mucize olsaydı genç yaşlarında gelip takımın bayrak adamı olsaydı chelsea deki efsane oldugu günleri izleyebilseydik hoş şu hali bile ligte 2 senedir fark yaratıyor reyizin maça net olarak etkiyor

şimdiden başlamamız lazım hem taktik anlamda hem yetenek olarak en önemlisi karakter olarak seneye kiminle dolduracagız yerini keşke para olsada zlatan ı alabilsek hem tam bir winner hem fizik ve teknigin muhteşem birleşimi hem lider hemde drogbanın chelsea seneleri gibi aykırı bir adam odak noktası

ty4ynu6y.jpg

daha önce paylaşılmıştır ama birdaha paylaşmak istedim. :)

Edit: olmadi :D

Adam Chelsea maçına kişisel antrenörüyle birlikte ekstra idmanlar ile özel olarak hazırlanıyormuş ne yapacak o maçta acaba :D

Selçuk İnan : Drogba'ya sürekli soruyorum Chelsea maçında "ne yapacağız ?" diye "merak etme bende" diyor.

-NTV Spor

Seneye forvet kim olmalı diye sorduğumuza bakma reis sen adamlığınla (futbolcu olarak soylemeye gerek yok) hep kalbimizde olacaksın şu paranı az düşür seneye yine bizde ol efsana reis

Seneye forvet kim olmalı diye sorduğumuza bakma reis sen adamlığınla (futbolcu olarak soylemeye gerek yok) hep kalbimizde olacaksın şu paranı az düşür seneye yine bizde ol efsana reis

ABD'ye gitmesi kendi açısından ve bizim açımızdan en mantıklısı. Drogba artık bu yaşta üst düzey top oynayacak formda değildir. Mame Diouf gibi Drogba tipinde genç bir forvet alınmalı. Ama bu yaşta gösterdiği performans gerçekten kendisinin ne kadar istekli ve profesyonel olduğunu gösteriyor.

Herşeye rağmen 1,5 sene içinde aldığı rakam 10 Milyon Euro!!!

Bunu göz önüne alarak, tatlı şekilde sezon sonu ayrılmak gerek.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Geri
Üst Alt