deplasman yasagi gelsin

terbiyesiz tugayin elini havada goydu

kapinin önüne koyacaksin

ama chelsea maci var

ne diyeceğimi bilmiyorum bu herife öyle bir küfür edicemki ip ban alırım. bu varya bu varya drogba denen şahıs bu adam sene sonunda galatasarayımızdan defolup gidecek bu adam!!! DEFOL GİT !!

geldıgınden berı akhısar ve bjk dısında etkılı deplasmanını hatırlamıyorum deplasmanda konstantre olamıyor sanırım bıde sozlesme ıstıyor ısteksızlıgı de bu yuzden olabılır...sene sonu gule gule denmelı artık

Trip atan adami sevmem.

Chelsea macinda oturtun kulubede.

Su kufur eden ergenleride menmi edersiniz konudan cezami verirsiniz bu ne ya

Bugün takıma ihanet etmiştir başka açıklaması yok

Attığı trip neydi öyle. Bu adam kendini dokunulmaz falan zannediyor herhalde. Kimse Galatasaray'dan üstün değil kusura bakmasın. Böyle oynamaya, böyle tavırlar sergilemeye devam ederse, birisi Florya'nın çıkış kapısını göstersin bi zahmet.

kadro dısı kalsın akıllanana kadar net umut gol attı diye söylemiyorum ama yerine umut oynasın en azından mücadele eder

sezon başindan beri hiç iyi gömüyordum durumunu. Devre arasi bize bir kanat/forvet lazim oldugu besbelliydi. Drogbaya güvenip yola çikmak büyük hata oldu.

"Teşekkür edilip gönderilmeli" diyemiyorum, çünkü sabote ediyor takimi. Tesekkür edilmedende gönderilebilir. Bence bu sezon alacaklari ödenip gönderilse olur.

Bu sezon hep böyleydi zaten, bu maça özel birşey yok. Nerede 2 hafta önceki Drogba diyor insan. Canı çekerse oynuyor sadece.

Iyi iyi bizim 5 ay once gorduklerimizi millet yavas yavas gormeye baslamis. Mac seciyor he. Gunaydin : )

Geri
Üst Alt