Haftaya derbi var maçseç.exe den artı 2 gol yazabilirmiyiz arkadaşa ! iRONİ ! ulan şaka maka 3. olduk

kariyerine ve ismine yakışmayacak tutum ve davranışlar sergiliyor. maç seçiyor ve saygısızlık yapıyor biri ona Galatasarayın ne kadar büyük bir camia olduğunu oturup anlatmalı, anlamıyorsada bi dk durmamalı

Kendisini takımdan büyük görüyor dedik dedik anlatamadık.

Seneye Balotelli alınır yerine. Droğba kadar güçlü yine onun kadar hava toplarına hakim. Şutu Drogba'dan daha iyi. Tek sorun disiplinsizlik olur. Onu da Mancini aşsın. Haftaya Droğba yerine kadroda hajrovic olmalı.

Tüm derdi chelsea maçında yapacağı şov, taraftarlar alkışlayacak tüm dünya spor kamuyounda haber olacak falan filan zerre umurunda değil Galatasarayın durumu zaten durumun bu hale geleceği Galatasaray-Trabzon maçının son 10 dakikasında yaptığı saçma sapan hareketlerden belliydi ulan bu kulüp sana imza parası ve bonuslarla birlikte 7 milyon Euro'ya yakın bir para veriyor insanda biraz utanma olur. Hadi herşeyi geçtim sen kimsin de bu kulübün evladının elini sıkmıyosun

Ben bir sene önce dedim bu adamda is yok.

Galatasaray gelmis gecmis en cok para kazanan adami ve katkisi sifir olacak is degil. Hakan Sükürlere Metin Oktaylara küfür gibi birsey bu.

Brezilyali Marcio bile Drogbadan daha fazla katki verdi Galatasaraya.

BUndan sonra drogbayi kadroya yazan benim icin galatasarayli degildir.

Kotu oynuyorsun ve hoca seni cikartiyor.Neyin protestosu bu.

Sent from my BlackBerry using Tapatalk.

Aylardır gitsin kötü oynuyor sahada yürüyor Burak Yılmaz'dan daha cok top kaybediyor dedik dedik dinletemedik.

O kadar kotu oyna üstüne bir de trip at yok öyle bi dünya.

Antalya'nın forvet oyuncuları bizimkilerden daha efektif düşünün gerisini.

Tita ve Diarra duman ettiler bizim takımı adamlar kendi pozisyonlarını kendileri hazırlıyorlar.

Bizimkiler rugby oyuncusu gibi sadece fizikleriyle birşey yapmaya calısıyorlar ve cok statik oynuyorlar.

Geldiğinden beri en etkisiz ve kötü oyununu oynadı , ne olursa olsun Chelsea karşısında ihtiyacımız var umarım kendini toparlar .

Bunun yerine almeida bizde olsa simdi liderdik.

Aylardır gitsin kötü oynuyor sahada yürüyor Burak Yılmaz'dan daha cok top kaybediyor dedik dedik dinletemedik.

O kadar kotu oyna üstüne bir de trip at yok öyle bi dünya.

Antalya'nın forvet oyuncuları bizimkilerden daha efektif düşünün gerisini.

Tita ve Diarra duman ettiler bizim takımı adamlar kendi pozisyonlarını kendileri hazırlıyorlar.

Bizimkiler rugby oyuncusu gibi sadece fizikleri var cok statik oynuyorlar.

.

Geri
Üst Alt