Bence Drogbanın artık Anadolu deplasmanlarına götürülmemesi gerekir. Lucas oynasa daha verimli olur. Fiziği kaldırmıyor artık.

Dibine kadar futbolcu ama artık bitmiş. 4 sene öncesine kadar dünyanın en iyisiydi ama her şeyin bir miadı vardır Drogba'nın da

36 yaşında olmasına rağmen yemin ediyorum 28 yaşındaki burak efendiden kat kat daha iyidir drogbaba burak'a tahammül edeceğime yaşlı kurt drogbayı izlerim istediği kadar kötü oynasın ismi yeter burağın hiç birşeyi yetmiyor

her maçta yaptığı İĞRENÇ,mide bozucu,pislik bir hareket var.

ne mi o?

diğer oyuncularımız boştayken BİLE BİLE SIRF ARTİSTLİK OLSUN DİYE rakip iki oyuncunun arasına dalıyor ve HEPSİNDE TOPU KAPTIRIYOR.

takım oyununu da bozuyor,basmıyor,koşmuyor.tek artısı hava toplarıydı artık o da yok. 10 kişi oynuyoruz resmen

sözleşme uzatılması intihar olur. sene sonu teşekkür edip gönderilmeli yeter artık

Veysel-Semih-Hakan-Ceyhun-Selçuk

zaten tane Türk'ü bulduk sonunda.Kanatta hajrovic oynasın da rahat edelim biraz.Hem de Drogba'yı idare edebiliriz.

Burak derhal ilk 11'den kesilmeli derhal...

Ben fizik olarak bitmiş olduğuna inanmıyorum.Bence maç seçiyor kendisi.Chelsea maçlarında farklı bir performans gösterecek.Eminim o maçı bekliyor...Drogba candır.Adamdır...Ama seneye sözleşme yenilenmemeli.

Ben fizik olarak bitmiş olduğuna inanmıyorum.Bence maç seçiyor kendisi.Chelsea maçlarında farklı bir performans göseterecek.Eminim o maçı bekliyor...Drogba candır.Adamdır...Ama seneye sözleşme yenilenmemeli.

kendini özletiyon

sık sık yaz

senin yorumların olmasa murat urhanı felan okuyacaz

celsi'yi yikacak olan adam. umarim yaninda burak veya umut'u oynatarak tur sansimizi zora sokmayiz.

[attachment=8102:2771112-lord_of_the_rings__part_1__fellowship_of_the_ring_07.jpg]

Ekli dosyalar

• 2771112-lord_of_the_rings__part_1__fellowship_of_the_ring_07.webp
    2771112-lord_of_the_rings__part_1__fellowship_of_the_ring_07.webp
    82,8 KB · Görüntüleme: 243
Arkadaşlar son 5-6 saatte basında inanılmaz şeyler yazılmakta. Maç öncesi fener ve uşağı medya ortalığı karıştırıyor gibi.İtibar edilmemeli.

Didier Drogba İngiliz basınına gol atacağı takdirde sevineceğini söyledi.Hadi be oğlum !!!

[attachment=8148:didier-drogba_479785.jpg]

Ekli dosyalar

• didier-drogba_479785.webp
    didier-drogba_479785.webp
    64,9 KB · Görüntüleme: 189
efsanenin son kez efsaneleşeği tur budur senaryo çok güzel herşey uygun artık bütün dünya maçı bırakıp drogbayı izleyebilir drogbada bunun farkındadır son kez güzel bir şov sergilicektir

Geri
Üst Alt