[attachment=8448:080320142040270167873_2.jpg]

Ekli dosyalar

• 080320142040270167873_2.webp
    080320142040270167873_2.webp
    66,5 KB · Görüntüleme: 206
27-28 yaşındaki haliyle bizde oynadığını düşün, çıldırırsın.

Canı isteyince oynuyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

ahahahaha :D

Instagram#

doruk-drogba.jpeg

didierdrogba

23 saat önce

Hello everyone my name is Doruk Drogba I'm 3 months old and I'm a superstar!! my parents named me like my number one fan...Didier Drogba .Look how happy and lucky he felt holding me,I managed to get a smile out of his face and I bet he found so cute!!!!! Dearly, Doruk Drogba

Mahsun'un fotolari Sergen'in fotolarindan daha az begeniliyorrr :D

Öyle yada böyle, bence efsanelerimiz arasinda yerini aldi. Drogba´nin Galatasaray´da oynamasi hepimiz icin bir sansti.

Bence görevini de hep yapti. Formsuz dönemleri olabilir, herkesin olabilir zaten. Bizim icin yaptiklari ortada yine de.

1 sene daha kalsa da hayir demem, gitse de cok fazla üzülmem. Yerine dünya yildizi alma sartiyla ama.

Drogba gidecek, yerine Hajrovic, Ontivero, Burdisso tarzi adamlar alinacaksa, kiyamet kopar bu sefer-

Bu maçtaki performansını önümüzdeki maçlara yayarsa bizi şampiyonluğa ulaştırır.

Didi'nin instagrama bakayım dedim Hazal Çağlar'ın profilinde buldum kendimi.

Daha önce de demiştim. Drogba'yı saha içinde rahatlatmalıyız. Tek başına her türlü deplasmanda baskı yer. Diğer malum forvetlerin de illa ayağına pası atacaksın yoksa o topu kullanamıyoruz.

Sen Didier Drogbasin. Yakişiyormu sana Lualua gibi oynamak. Ha şöyle biraz kendine gel arkadaş.

Drogba'nın genç versiyonunu bulursak her sene şampiyonuz.

zaten öyle bi oyuncu olsa dünyada merak etme bizden önce chelsea atlar üstüne lukaku ya falan bu kadar değer vermelerinin nedeni bu ama yeni Drogba yok bi daha beklemeyin yoksa yıllarca yeni Hagi gelecek diye beklediğimiz gibi boşuna bekleriz (Wesley Sneijder dünyadaki başarıları bakımından Haginin üstündedir ama Hagi bizim gelmiş geçmiş en büyük yabancı oyuncu efsanemizdir)

Geri
Üst Alt