reis maçtan sonra çok neşeliydi abicim sen orda kal gelme sana gerek yok daha lig bitti zaten kupa için sensiz de alabiliriz

Bugün itibari ile Galatasaray macerası son buldu diye ümit ediyorum.

bPdGDTW.jpg

biz neyiz ki zaten , böyle takımdan kendini üstün gören futbolculardan nefret ediyorum

ama suç bizde adamın arkasını biz kaldırdık

E hani çelsiyi sana bırakıyorduk ? Hani gerekirse tek başına eleyecektin ? Lanet olsun sana , lanet olsun geldiğin güne, lanet olsun üstündeki kibire

rakiplere alkışlatmak için futbolcu alırsan sonun budur. adam gider jübile maçına çıkar

Büyük adam, efsane. Yaşı itibariyle artık veda etmesi kadar doğal bir şey yok, kimse çıkıp diyemez bu adam niye böyle diye. Tüm emekleri için teşekkürler, sezon sonuna kadar ne kadar fayda sağlarsa eyvallah artık.

Haha adam 5 milyon alıyor be bizden. madem yaşlı futbolu bıraksın

abartmayın be kötü oynadı tamamda tek o kötüydü sanki drogba olmasa zaten bu turda olmazdık

sonunda gördü herkes gercekleri..Allah´a sükür gec oldu ama güc olmadi..hani chelsea macina kendini sakliyor diyenler bir ciksin meydana..

Gardas buyuk star sin, ama mumkunse sezon sonu good bye diyelim, sen yoluna biz kendi yolumuza.

45 dakikalik oyuncusun artik..

Haha adam 5 milyon alıyor be bizden. madem yaşlı futbolu bıraksın

Onu başkana söyleyeceksin. Madem böyle bir adam getiriliyor o parayı alır da. İsterse 10 milyon alsın, Drogba'nın bir efsane ve şu yaşında eleştirilmesinin yersiz olduğu gerçeğini değiştirmez bu. Drogba yalvardı sanki beni alın bana bu parayı verin diye.

Sorun kötü oynaması değil. Sorun sahadaki isteksiz, ruhsuz tavırları. Ve maçın sonunda Chelsea'nin galibiyetine neredeyse çılgınlar gibi sevinmesi. Yazıklar olsun! Haram zıkkım olsun!

36 yaşında bir oyuncu için kendini Chelsea'ye saklıyor demek saçma bir görüştü zatende biz takım olarak çok çok kötüydük adamdan 40 metreden şut çekip gol atmasını mı bekliyordunuz anlamadım ki maç boyunca zaten forvete 7 8 kere top taşımışızdır herhalde.

Zaten sezon sonu gidecek büyük ihtimalle gelip burada lanet olsun bilmem ne saçma şeyler çocuk çocuk hareketler.

Jubilesini yaptı.Güzelce son maçında plaket verip, hizmetlerinden dolayı, onun bize kattığı prestijden dolayı teşekkür edip vedalaşırız, doğru olan da budur.

İki maçta da Chelsea'ye hizmet etmeye devam etti.Yöneticilerimiz de devam etmek istiyoruz demiyorlar mı deli oluyorum.

Geri
Üst Alt