Drogba'nın aldığı paraya ve gördüğü ilgiye karşı verdikleri çok çok az bu bir gerçek ama bu sene attığı gollerin çoğu kafa golü ve yönetime ve Mancini'ye şunu sormak gerek. Bu takımda niye kanat yok? Drogba bitik halde şuan ama bu haliyle bile kenardan gelecek ortalara iyi kafalar vurabilecek durumda ama bizim takım hiç kanata gidip orta açabiliyor mu? Hayır , Drogba'dan önce ben buna bakıyorum , topu ileri taşıyamadıktan sonra Drogba değil Messi olsa ne yapacak? Sneijder de aynı şekilde dün berbat göründü ama bir kere bile topu ileride tehlikeli bölgede alabildi mi? Hayır.

Bu egosunu sevdiminin elemani 50 metreden frikigin basina geciyor ve bu takimin kaptanida gikini cikarmiyor.Ne gunlere kaldik

Yılda 18 trilyon lira, benim soy ağacımın ömrü boyunca kazandıklarını toplasan bu kadar para etmez, üstelik ruhumuz da var.. Adaletsiz dünya işte

Kendisine teşekkür edip yolanmalı diyosunuz ama, bence kendisi GALATASARAYA teşekkür edip gitmeli. Dua etsin bize, kiymetini bilsin bence. Bence O teşekkür etmeli!!!! Çindeydi kendisi ve artık futbol hayatını sonlandırmak üzereydi. Onu biz aldık ve şampiyonluk yaşattık. Bizim sayemizde yine Şampiyonlar Liginde oynama fırsatı buldu son bitik döneminde. Ve en önemlisi bizim sayemizde eski kulübü Chelsea ile oynama fırsatı buldu, Stamforde Bridge de kendisine sevgi seli gösterildi. O teşekkür etsin o!!!

topa hakim olduk ama skora yansıtamadık demiş drogba,benim görmediğim 2. bir top vardı herhalde kastettiği o olmalı

topa hakim olduk ama skora yansıtamadık demiş drogba,benim görmediğim 2. bir top vardı herhalde kastettiği o olmalı

İlk anda aklıma 4 pozisyonu geliyor ayağındaki topa sahip olamadığı. Dalga geçmiş herhalde.

Dünkü rezaletten sonra istatistiklere bakamadım bile. Sahada iki pas yapamadık ama topa hakim olmuşuz..

Kendisine teşekkür edip yolanmalı diyosunuz ama, bence kendisi GALATASARAYA teşekkür edip gitmeli. Dua etsin bize, kiymetini bilsin bence. Bence O teşekkür etmeli!!!! Çindeydi kendisi ve artık futbol hayatını sonlandırmak üzereydi. Onu biz aldık ve şampiyonluk yaşattık. Bizim sayemizde yine Şampiyonlar Liginde oynama fırsatı buldu son bitik döneminde. Ve en önemlisi bizim sayemizde eski kulübü Chelsea ile oynama fırsatı buldu, Stamforde Bridge de kendisine sevgi seli gösterildi. O teşekkür etsin o!!!

Drogba da zaten yalvardı bize beni alın bana yılda 5 milyon verin diye

Soyle baktim 2e yarida anlinda bir damla ter gormedim. Cek git artikk chelseay mi nereye gidiyorsan

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Arkadaşlar Allah aşkına içimizde futboldan anlayan Galatasaray'ı bilen birileri olmalı.Drogbayı günah keçisi ilan etmiş herkes yazık olsun ya.Sanki bütün takım gümbür gümbür deli gibi top oynadıda drogba boş kaleye 2 tane gol kaçırdı.Ibrahimovic ve Aguero'yla çıksak nolacaktı biri bi söylesin.İsabetli şutu bırak kaleye isabetsiz şut yok bırakın pozisyonu pası yüzdesine.Petr Cech aut attı mı beyler ? Yeminle ben hatırlamıyorum.Kimse Selçuk burak efendinin eboue nin hain gibi oynamasından konuşmuyor.36 yaşındaki adam kaleden topu alıp 10 kişiyi ekarte edip gol atacak diye bekliyorduk herhalde.Keşke 18'e bile almasaydı.Drogba bunları hak etmiyor yapmayın.Dünkü maçın hakkı en az 5ti.

mactan sonraki genc takimiz yavas yavas ögreniyoruz lafini yedirtmeliyiz bu havaliya

Maskeni çıkar drogba ;)

Arkadaşlar Allah aşkına içimizde futboldan anlayan Galatasaray'ı bilen birileri olmalı.Drogbayı günah keçisi ilan etmiş herkes yazık olsun ya.Sanki bütün takım gümbür gümbür deli gibi top oynadıda drogba boş kaleye 2 tane gol kaçırdı.Ibrahimovic ve Aguero'yla çıksak nolacaktı biri bi söylesin.İsabetli şutu bırak kaleye isabetsiz şut yok bırakın pozisyonu pası yüzdesine.Petr Cech aut attı mı beyler ? Yeminle ben hatırlamıyorum.Kimse Selçuk burak efendinin eboue nin hain gibi oynamasından konuşmuyor.36 yaşındaki adam kaleden topu alıp 10 kişiyi ekarte edip gol atacak diye bekliyorduk herhalde.Keşke 18'e bile almasaydı.Drogba bunları hak etmiyor yapmayın.Dünkü maçın hakkı en az 5ti.
kardes tamam haklisin, ama söz konusu aldigi net sicacik 6m€. deymez! yemisim reklamini dun yabanci kanalda izledim maci gram gs konusulmadi program anca mourinho vs drogbayla ibaretti. gs>drogba ;)

mourinho gereken açıklamaları yapmış tartışmak yersiz,drogbanın değerinin farkında olanlar mevcut önce adam gibi kadro çıkaracaksın sahaya, takımını maça hazırlayacaksın ondan sonra da değişen birşey olmazsa drogba eleştiriyi hakeder kağıda birşeyler yazıp çizmek ile olmuyo bu işler

kardes tamam haklisin, ama söz konusu aldigi net sicacik 6m€. deymez! yemisim reklamini dun yabanci kanalda izledim maci gram gs konusulmadi program anca mourinho vs drogbayla ibaretti. gs>drogba ;)

O zaman yırtacaksın abi sözleşmesini.Bir daha da yıldız dı dünya çapında oyuncuydu mevzusunu yapmayacaksın.Yıldız mıldız da getirme.Ibrahimovic Türkiye'ye gelsin 2 hafta sonra yerden yere vurup "bu muymuş la ibrahimovic ?" demezsek hiçbişey bilmiyorum.

Drogba büyük insan ama yararlı olamaz malesef takıma şu saatten sonra. Sene sonu %90 ayrılacak bence.

Geri
Üst Alt