Yerine artik daha dynamikli ve daha genc bir oyuncu gelmesi lazim...

Drogba benim için Chelsea maçından beri bitmiştir.

Adam artık her hafta yüksek seviyede futbol oynamıyor, hem sahada bazen çok bencil (kaç boş frikik ve penaltı attı?)

Artık fantazi dünyasınan çıkalım, Drogba yaşlandi ve sezon sonu gitmeli.

Adamdan kalite fışkırıyor ama bitmiş.Hücuma çıkıyoruz, Drogba ceza sahasında yok koşamıyor.

Bugünkü maçın en iyisiydi. Ortada bi top oynanmadı gerçi. Ama hava toplarının çoğunu aldı yüzde 100 1 asisti var Sneijder'e yakışmadı onu gümletmesi gerekirdi, direkten dönen topu var. Kalan haftalarda tahtaya ilk Drogba'nın yazılması lazım adamın oynaması bile psikolojik olarak 1-0 önde başlatıyor bizi zaten. Karı gibi dırdır etmezsiniz inşallah bu başlıkta. Seneye gitsin zaten bişey demiyoruz.

Maç eksiği ve antrenman eksiğine rağmen iyi oynadı, doğru işler yaptı.Yolların hala ayrılması taraftarıyım.Galatasaray'a kazandırdığı prestij, hizmetler ve katkıları için teşekkür edip uğurlamalıyız.Unutmayacağım futbolcular arasındadır.

Burak yerine K.Erciyes'in devre arası aldığı Portekizli ile beraber oynasaydı acaba 2.yarı ile beraber puan tablosu nasıl olurdu aceb ?

çok centilmen takıldı

çıkartıp ortaya koymasını beklerdim

o yüzden gitsin diyorum

Drogba değerdir markadır.Onu parçalı forma altında görmek sanatsal bir öğedir...Beni hayal kırıklığına uğratan tek maçı Stamford Bridge'deki maçtır.Reis takımın şaha kaldıramamıştır.Onun dışında her önemli maçta ön plana çıkıp efsanemiz olmayı başarmıştır....

Herşeye rağmen sezon sonu güzel bir şekilde ayrılınmalı bir kaç maç iyi oynayacak diye kadroda tutmak büyük hata olur, ayrıca kesinlikle yedekte kalmayı kabullenebilecek bir yapısı yok tüm bunların üstüne aldığı parayıda katınca alınmaması gereken bir risk bence.

1sene daha kalmalı bence yanına sağlam bi forvet alınmalı drogba her zaman iş yapar

Ölüsü bile Umut ve Burak tan daha fazla iş yapar.Keşke o direkten dönen topu gol olsaydı.

Geri
Üst Alt