1,5 senede 10m euro civarı bir maliyeti oldu performansı Bildimiz Drogba'nın çeyreği kadardı yine de ara ara faydalı oldu, peki değdi mi, mantıklı mıydı? Bence hayır.

1,5 senede 10m euro civarı bir maliyeti oldu performansı Bildimiz Drogba'nın çeyreği kadardı yine de ara ara faydalı oldu, peki değdi mi, mantıklı mıydı? Bence hayır.

Kulübümüze kattığı marka değeri, şampiyonlar ligindeki Schalke ve özellikle Real Madrid maçındaki performansı, ligde attığı ve attırdığı kritik goller, süper kupada fenere attığı gol...

Tabii ki %100 performansını vermemiş olsa da takıma faydalı olduğunu düşünüyorum. Bence 10 milyon euro değdi, nice gereksizlere nice 10 milyonlar harcadığımızı düşünürsek.

iPhone 5S'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geçen sezon şampiyon olmamızdaki en önemli faktörlerden biriydi, bu unutulmamalı. Bu sezon da bekleneni vermemiş olsa bile en basitinden Juventus maçında Sneijder'a indirdiği topla gruptan çıkmamızda büyük etkisi vardı.

Ayrıca 1.5 senede 10m€ civarı bi maliyeti olmuştur belki ama kulübün prestijini arttırdığı da inkar edilemez bi gerçek. Ve bu katkısının 1.5 senede kasamızdan çıkarttığı 10m€ civarı paradan daha fazlasını kazandıracağı da aşikar.

Yani değdi ve süper mantıklı bişeydi Drogba'nın Galatasaray forması giymesi.

Katılmıyorum. 10 aldıysa 25 rahat kazandırdı.

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam olmasa geçen sene şampiyonluğu rüyanda görürdün. CL'de ki katkılarını saymıyorum bile. Emirates gibi prestijli turnuvalara katıldıysan bunun baş sebebi Drogba'dır. Ha o turnuvayı da kazandırdığını söylememe gerek yok herhalde. Son 7-8 maç oynamadı halimiz ortada. Acaba Erciyes'i yenip 2.olabilecek miyiz diye endişeler içindeyiz. Gerçekten de mantıksız bir hamleymiş! Umut - Burak yetermiş bize.

Drogba'nın transferi Avrupada olan imajımızı düzeltmek açısından önemliydi. Ayrıca ilk geldiği sene ligde çok iyi katkı verdi. İkinci sene de Şampiyonalar liginde ikinci tura çıkaran adamdı hatta bu senenin ilk yarısı fena performans vermedi.

Kısaca Drogba maliyetini hertürlü çıkarmıştır. Böyle efsane bir adamın bu formayı giymesinden dolayı gurur duymamız lazım.

Emir Sarıgül ‏@emirsarigul 35 sn.

Degerli dostum Drogba soma için 1 mil € bağış yapıyor. Teşekkürler yüreği insan sevgisi ile çarpan örnek insan.#Soma pic.twitter.com/S3RDDPM6Oa

Bn1_1s_CUAAMPp0.jpg

1 milyon euro olağanüstü bir rakam hem de kendi ülkesi bile değil umarım onu havaalanında geldiğinden daha özel uğurlarız eğer yapmazsak baya ayıp ederiz hatta sadece biz değil her futbolsever gelmeli.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=RoTBOAJLOY8[/media]

drogbayı aldığımızda yazmıştım biz büyük bir futbolcu transfer etmedik büyük bir insan transfer ettik diye sanmıyorum ama umarım ilerde seni bu klüpte başka görevlerde görmek nasip olur

marka, hava, senzasyon, yabanci medyasindan ilgi, bunlari nasil yazamazsin hayret..

10m euroya başka bir yatırım yapsak Avrupa'da bu kadar çok reklamımız olmazdı ona eminim. O bile yeter.

Seni bu formayla gördü ya bu gözler, daha da bir şey demiyorum.. Keşke son kez 5 dakika da olsa oynasaydın..

Her şey için teşekkürler reis, büyük adamsın. Galatasaray forması ile gördük ya, daha ne olsun. Yolun açık olsun.

Adamdın adam bu ülkeye gelmiş en karakterli yabancı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt