Sezon sonu gitmeli diyordum ama duygulandım yahu.Epey sevdirmiş kendini bu taraftara.

1,5 senede ne cok kupa almısız yahu,Lig,Süper kupa,Türkiye kupası,Emirates kupası,Antalya Cup,Sampiyonlar Lig ceyrek final basarısı da var ayrıca.Valla rüzgar gibi geldin gectin be,keske hic Cin'e gitmeden Chelsea'den direk geleydin de daha fazla izleseydik seni.Hersey icin eyvallah,sık sık ugra buralara,özletme kendini.

This is incredible golü başta olmak üzere ölene kadar çocuklarıma anlatıcam :(

Drogba gibi bir yıldıza şahit olan şanslı bir nesiliz, taraftarı kırmayarak bir efsaneye bu formayı giydiren ünal aysalada teşekkürler :)

Aynen twitte söylenildiği gibi. Bu şarkı burada yarım kalmaz.

[attachment=10152:siksin-sizi-didier-drogba_504759.jpg] ARTIK SÖYLEYEMEYECEĞİZ

Ekli dosyalar

• siksin-sizi-didier-drogba_504759.webp
    siksin-sizi-didier-drogba_504759.webp
    120,3 KB · Görüntüleme: 187
Başladığında çok sevindik, çıldırdık. Bir sürü başarıya, unutulmaz ana imza attık. Ama şimdi de veda vakti. Teşekküler böyle bir efsaneyi takımımızada 1.5 sezon da olsa görmemizi sağlayanlara. Yolun açık olsun parçalı fil.

Bir futbolcu kendini 2-3 ay içinde ancak bu kadar sevdirebilirdi. Keşke geldiği günden bugüne 20-30 dakikalık film şeridi yapılsa ayrıca dün dediğim gibi gideceği zaman mutlaka müthiş uğurlama yapılmalı. Yerine hangi yabancı gelirse gelsin bizi tatmin etmez örnek Hagi-Felipe

Yasattığın her an için teşekkürler güzel insan.

Bi lincoln bir de drogba geldiğindeki sevincimi unutmuyorum.

Böyle bir efsanenin armamızı taşımış olması büyük gurur.

Hiçbir zaman unutmayacagız

Tapatalk

Geri
Üst Alt