Yaptığı asist Burak'a olsaydı o top ya aauta çıkardı ya da direğe çarpardı...

Müthiş frikik attı :) ,
geçen sene az laf yememişti burada !

1 gol 1 asistle oynuyor. Mourinho adamı zorlamadan oynatıyor.

Burak yeteneksizi yedek kalmasin diye bu adama sacma sapan roller bictik. Bir ara solbekten bile oyun kurduruyorduk kendisine.

Halbuki kanatli ve 5li orta saha, tek forvet Drogba ile rahat bizi bir sezon daha gotururdu bizi golleriyle. Evimizdeki Real Madrid (3-2) maci disinda adam akilli sistemde oynatmadik Drogba'yi. Burak'in kart cezalisi oldugu mac. Yeteneksiz Burak, kulubun bas belasi Burak, yaziklar olsun Buraki oynatan teknik direktorlere.

Drogba buradayken gönderilsin diyenler şimdi arkasından ağıtlar yakıyor. Elimizdeyken kıymetini bilmediğimiz değerlerin arkasından lütfen ağlamayınız.

Bu forumda Drogba'ya küfür edildiğini, "S.ktir Git" çekildiğini gördüm ben geçen sene... O yüzden şimdi ağlayıp sızlanmasın kimse.. Burak denen gerizekalı yüzünden arkada sneijder olacak şekilde adam akıllı tek forvet oynatamadık şu adamı. Ama bu taraftara müstehaktır acımıyorum.

Bu forumda Drogba'ya küfür edildiğini, "S.ktir Git" çekildiğini gördüm ben geçen sene... O yüzden şimdi ağlayıp sızlanmasın kimse.. Burak denen gerizekalı yüzünden arkada sneijder olacak şekilde adam akıllı tek forvet oynatamadık şu adamı. Ama bu taraftara müstehaktır acımıyorum.

onu gectim sike yaptigini soyleyen bile vardi :red:

Geri
Üst Alt