Mourinho efekti.. geçen sezon TSLde b.k. gibi oynayan adam, bu sezon dünyanin en iyi ligde gol atmaya devam ediyor. Keske 2nci sezonunda da böyle oynasaydi, ne güzel forvet hattimiz olurdu.

Bu takım 2 seneden beri burak denilen yeteneksiz yüzünden bu halde.Elimizde drogba gibi bir adam varken bile tek forvet kullanmadık bunun ve medyadaki kankilerinin gazı sayesinde.Bu burak denilen adam kaldığı müddetçe benzema da gelse falcao da gelse hep bunların yanında yer bulup oyunu yine mahvedecek.Mucize olup yedek kalsa bu sefer sürekli mızmızlanıp her kötü sonuçtan sonra yine medya gazıyla oynayacak.Maalesef durum bu.

Mourinho efekti.. geçen sezon TSLde b.k. gibi oynayan adam, bu sezon dünyanin en iyi ligde gol atmaya devam ediyor. Keske 2nci sezonunda da böyle oynasaydi, ne güzel forvet hattimiz olurdu.

Ne bok gibisi kardesim?
SL'de gruptan cikmamizin bas mimariydi, daha devre arasina kadar 'GS Drogba'ya endeksli bir takim' diyordu herkes.
E 2. yarida saglik sorunlari oldu, büyük bölümü sakat gecirdi, Drogba ne yapsin bu durumda?

Ne bok gibisi kardesim?
SL'de gruptan cikmamizin bas mimariydi, daha devre arasina kadar 'GS Drogba'ya endeksli bir takim' diyordu herkes.
E 2. yarida saglik sorunlari oldu, büyük bölümü sakat gecirdi, Drogba ne yapsin bu durumda?

Ben tüm sezon hakkinda konusuyorum renkdash, adama 1,5 senede toplam 10m avro ödedigimiz için bir kaç iyi CL maçtan daha fazla bekliyordum. Ilk 0,5 sene çok iyiydi, ama 2nci sezonda iyi oldugunu söyleyemezsin. Sürekli sakatlik yoktu, formsuzluk da vardi. Temposuzluk, pek gol atmamasi, kötü paslasma vs. vs.

Ben tüm sezon hakkinda konusuyorum renkdash, adama 1,5 senede toplam 10m avro ödedigimiz için bir kaç iyi CL maçtan daha fazla bekliyordum. Ilk 0,5 sene çok iyiydi, ama 2nci sezonda iyi oldugunu söyleyemezsin. Sürekli sakatlik yoktu, formsuzluk da vardi. Temposuzluk, pek gol atmamasi, kötü paslasma vs. vs.

Bence gecen sezonun ilk yarisinda baya bir katki verdi. Adam FB ve BJK'yi tek basina tokatladi, SL'ye deginmiyorum bile.

Ikinci yarida haklisin formsuz dönemleri vardi ama bunu bizim becereksiz takima baglamak zorunda oldugumuzu düsünüyorum renktas. Drogba nerdeyse zaman zaman playmaker rolune bürünüyordu cünkü top yapmaktan acizdik. Halbuki Drogba ceza sahasi golcüsüdür, adam gibi kanat organizasyonlarini beceremedikine bizim takim ki Drogba etkili olabilsin. Drogba gibi adami beslemen lazim, Chelsea'de bunu yapabilecek klas ayaklar var.

Hamza hocamizin elinde olaydi simdiye yine atmisti golleri İtalyanlar hucum yonumuzu o kadar yiktilar ki Drogbamiz gitti.

Bir sürü işe yaramayan futbolcuya milyon Eurolar sayana kadar; onlara verilen paraların yarısı Drogba'ya verilseydi şu an takım olarak çok farklı yerlerdeydik. Bunu kabul edelim, Drogba'yı Ünal Aysal basiretsiz yönetiminden ötürü kaybettik.. Seni seviyoruz Didier Drogba..

Çok güzel duygular yaşattı bize akhisardaki girergirmez golü real maçı bejekeyi tek başına yıkması juve maçındaki asisti

Sıkaydın ayaklarına. Vuraydın. İndireydin. :red:

flz6l.gif

İş ahlakı yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt