b8386b9a7a20960f901adba16bfc6849.jpg

<3

{taptap}
"sad to have leave a club a country which welcomed me like one of their son but in life when a door closes itself another one opens widely"

Chelsea macinda takimi sabote eden adamimi istiyorsunuz ?

Chelsea macinda takimi sabote eden adamimi istiyorsunuz ?
Senin mantıkta ligin en iyi santraforu denilen Demba Ba'da bizim maçı sallamadı. :D Adama top iletemezsen ne yapacak? Pres mi , koşu mu? Adama ne orta açabilmişsin ne top taşıyabilmişsin , benim hatırladığım bir şutumuz var o da Drogba'dan zaten ki adam sakat haliyle en önemli maç diye oynamak istedi.

Ayrıca adam Drogba'nın kötü maçını hatırlıyor da. Juventus deplasmanında aldığımız ve gruptan çıkmamızda payı olan 2-2'lik maçta 1 gol 1 asist yaptığını , Madrid deplasmanında Umut'un golün asistini yaptığını , Kopenhag maçında 1 gol attığını , son Juventus maçında da efsane golün asistini yaptığını unutuyor. Ayrıca 2012-2013 sezonunda ikinci yarı aldığımız puanların çoğunun kendisi sayesinde olduğunu da unutuyor. Sınavlarda bile 4 yanlış bir doğruyu götürüyor Bu arkadaş için 1 yanlış 9 doğruyu götürmüş. :)

Şu Emirates kupasında umutlandığım kadar hiç umutlanmamıştım.

Ama içine ettiler o takımın.

Didier Drogba...Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en iyi forvet oyuncusudur,rüya gibiydi geldi geçti.

veda klibini usb ye attım hergün izliyorum ve duygulanıyorum

Geri
Üst Alt