GSTV ‏@GSTV
Galatasaray'ın efsaneleri Drogba, Melo ve Ujfalusi saat 17.45'te Galatasaray Televizyonu'nda...

Şampiyon olursak İstanbul'a,kutlamalara geleceğim demiş.Yabancı oyuncularimizdan gördügümüz aidiyet duygusunu eski yerli topculardan göremiyoruz.Ay lav yu Didi.

doğum günün kutlu olsun heis
pasta-gif.2288
@Didier Drogba

Bu adam oynadığı 1 buçuk senede 2 tane derbi aldı.Real madride gol attı,juventus deplasmanında gol attı,içerideki juve maçında çok kritik asist yaptı.Ayrıca sahaya çıktığında herkese verdiği bir güven vardı.

Şimdiki forvetimiz büyük golcü burak yılmaza bakıyorum 3 senede sayısız derbi oynadı aldığını bırak nederedeyse ayakta kaldığı tek derbi yok,r.madrid,juve,chelsea gibi büyük maçların hemen hepsinde sahadan kayboldu.

Ama öyle bir algı var ki sanki drogba burada çok kötü bir performans sergiliyordu.Adama deplasmandaki chelsea maçını niye alamadın niye oynayamadın,maçı sattın demeye getirdiler neredeyse.Sanki chelsea deplasmanına messi,ronaldo çıksa rahat rahat maç alacaklar.Sanki sivas deplasmanından bahsediyorlar.

İçimde hakikaten uktedir şu adamı tek forvet arkası sneijderle düzenli izleyememek.Emirates cupta izledik o kupayı kazandık sonra feneri 1-0 yendiğimiz süper kupa maçında oynadık süper oynayıp kazandık.Real madridi 3-2 yendiğimiz maç da oynadık ve kazandık.Ama izin vermediler arkadaş.Ne yaptılar ettiler bu burak yılmaz denilen yetersizi takıma monte ettiler yine.Zaten ondan sonra tek büyük maçta adam gibi oynayamadık.Bu adam oynadığı sürecede oynayamayacağız zaten.

mutlu yillar reislerin reisi efsane :tiphat:

Özlüyoruz be mavi fil, dogum günün kutlu olsun ! :)

Umarim sezon sonu sampiyonluk kutlamalarimiza katilirsin :encouragement:

Kim ne derse desin cok kötü kullandik be adami, 100% verim alamadik (bence). Tipki Sneijder de oldugu gibi.

Oglum ne boktan bir kulüp/antrenör yönetimi oluyor bu takimin hep? Elinder Sneijder var ona göre kanat oyuncusu almazsin, sonra elinde kanat oyuncusu olur yine de kanatsiz oynarsin ve önünde Burak gibi biri oynar.

Elinde Drogba var 36 yasinda sen onu her mac 90 dakika oynatirsin sakat olmadigi sürece, adami bir türlü akilli kullanmadik ya 1,5 senede. Istisnalar oldu tabiki, ne zaman Drogba tek forvet oynadiysa bu takim costu arkasinda Sneijder ile. Emirates Cup, Süper Kupa, 3:2 lik Real Madrid maci(Umut ciktiktan sonra Drogba tek forvet kaldi).

Gercekten üzülüyorum bu adamdan 100% verim alamadigimiza. Hele o uzun top atip adamdan mucizeler bekledigimiz anlar var ya, hasta oluyorum yine aklima gelince.

Parcalinin arkasina ismini yazdirdim be reis, bir gün bizim formamizi giyecegini hayal edemezdim bile eskiden ama bu gerceklesti ve bunu hic unutmayacagim.

Son düzenleme:
Drogba da Galatasaray taraftarı oldu. Basketbol maçında taraftarımızın Aysal'dan Drogba'yı istediğini hatırlıyorum. Ne çabuk geçmiş zaman, hangi ara geldi de gitti. İyi ki gelmiş. Büyük bir futbolcu izledik formamız altında. Mutlu yıllar.

Ne güzel bir şeydi seni parcaliyi giyerken görmek..

Geri
Üst Alt