Drogbaya laf eden defolsun gitsin bir zahmet. Hayatınızda görüp görebileceğiniz en iyi santrafordu. Bir daha göremezsiniz. Umut size müstehak.

Edit: Böyle nankör taraftarlar sadece Galatasara'da var sanırım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
canim sana kurban olsun drogbam.
drogba > sneijder

drogba bu gelmis gecmis en iyi oyuncudur galatasarayin

Sözleşme uzatılmasına bende karşıydım o dönem ama nerden bilelim bu heriflerin forvet almayacağını keşke 2 yıl daha uzatsaydık sözleşmesini.

Drogba geldiğinde fenerlilerin yüzündeki ifadeyi o kadar iyi hatırlıyorum ki. Arkadaşlarım yüzüme bakamıyordu. Drogba gelecek dediğimde diyen adamlar yüzüme bakamamıştı. En yakın arkadaşım sezon başlamadan bitti demişti. Galatasaraylı herkes Drogba ile hava atıyordu arkadaşlarına vs . Sonrasında da Drogba gittikten sonra arkasından atıp tutmak... Persi ve Nani transferleri emin olun Drogba Sneijder kadar etkili olamadı. Ama aramızda çok nankör var. Kusura bakmayın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
didere saygımız sonsuz , o son aylarda salmasına ben de kızmıştım ama adama kontrat verseydik yapmazdı öyle

ünal aysal&mancini keşke devre arası leşleri dolduracağına drogbaya yeni kontrat vereydi

Geldiği sezonda ligde çok katkı sağladı, ancak CL'de sadece Real maçında etkili olabildi

2. sezonda bir kaç CL maçı hariç pek katkı sağlamadı. Chelsea maçında utanç vericiydi. Mancini ile arası iyi değildi.

Ya kardeş sen ciddi misin allah aşkına?... Adam 1 buçuk senede avrupada takımın her şeyiydi resmen ..

Adam 3-2'lik real maçında mükemmel oynadı gol attı
ertesi sene dışarıdaki juventus maçında 1 gol atıp bir de mükemmel asist yaptı.
Sonra içerideki juventus maçında sneijdere mükemmel bir asist yaptı.
Deplasmanda yenildiğimiz real maçında umuta yine mükemmel bir asist yaptı.
İçeride kopenhaga gol attı.

Ş.liginde katkı vermedi dediğin 2.sezon takım toplam 9 gol atmış.Bu adam 9 golün 2 tanesini atmış 3 tanesini de attırmış.Attırdığı goller de bildiğin al da at denilen ve tamamen kendi çabasıyla attırdığı goller..Yani toplamda 9 golün 5 tanesine katkıda bulunmuş....Ve bu adam avrupada katkı vermedi diyorsun hakikaten pes...

Bir de bir futbolcuyu chelsea gibi bir takıma karşı kötü oynadı diye hain ilan etmek nedir sanki karşısındaki takım akhisar belediyespor..

Ya kardeş sen ciddi misin allah aşkına?... Adam 1 buçuk senede avrupada takımın her şeyiydi resmen ..

Ş.liginde katkı vermedi dediğin 2.sezon takım toplam 9 gol atmış.Bu adam 9 golün 2 tanesini atmış 3 tanesini de attırmış.Attırdığı goller de bildiğin al da at denilen ve tamamen kendi çabasıyla attırdığı goller..Yani toplamda 9 golün 5 tanesine katkıda bulunmuş....Ve bu adam avrupada katkı vermedi diyorsun hakikaten pes...

Bir de bir futbolcuyu chelsea gibi bir takıma karşı kötü oynadı diye hain ilan etmek nedir sanki karşısındaki takım akhisar belediyespor..

Okuma sorunun mu var

Bende diyorum ki;

Geldiği sezonda ligde çok katkı sağladı, ancak CL'de sadece Real maçında etkili olabildi

Bende diyorum ki;

2. sezonda bir kaç CL maçı hariç pek katkı sağlamadı.

katki vermedi derken 2. sezonun genel anlaminda söyledim.

Hem karakterli hemde müthiş futbolcu. Seni izlemek büyük zevkti reis :hat:

Ah ah.Bundan 2-3 sene önce neredeydik şimdi neredeyiz.Şu başarıları bir türlü sürekli hale getiremeyeceğiz bu şekilde yönetilmeyle.

Zamaninda Galatasaray´daki sorunun kalite, yada bireysellik ile aciklanilmayacak bir sorun oldugunu anlatmistim. Zamaninda Didi´ye karsi yapilan tepkileri okumak icin, 270-290 arasi bölümleri okuyabilir.

12821428_1907631219382401_7601023738303202185_n.jpg

Fatih terimin futbolcu hali winner lıkta.

van persie iyi hoş da drogba başka

Geri
Üst Alt