Didier Drogba@didierdrogba 18 dk.
C3hPXzwWQAEyFF6.jpg

Legendary

Şu açıklamayı ne kadar içtenlikle yaptığını biliyoruz hissediyoruz.Vizyoner bir baskan ile gelse sportif direktör olsa keşke. .

sent by note 7 #fireinthehole

Artık futbolcu olarak gelemez orası kesin lakin mümkünse bu adam teknik kadronun içinde olsun. Tam anlamıyla futbolun yaşayan efsanelerinden biridir. Karizması, saygınlığı ve popülaritesi ile şu takımda yardımcı antrenör olsa(Tabi ki Riko'nun değil) yabancı oyuncu transferi konusunda dahi kulübe önemli bir katkısı olur. Aslen Chelsea'nin efsanesidir lakin bizde de iz bırakmıştır reyiz.

Şimdilerde ise Kasımpaşa'nın Eren'ine demirin tuncuna kaldık ;(

Drogba'nın 2013-2014 performansından oldukça rahatsızım.

Benim bildigim Drogba´ya Marseille taraftari paragöz diye tepki koymadi mi bir kac hafta önce ?

Marseille kalbimin takimi, ama bir yerde sukadar kazandiktan sonra, bunun altinda oynamak istemezsiniz, diye bir aciklama yapmisti sonlarda.

Yani Galatasaray´a dönerse, iyi bir para almadan dönmez karsilik olarak. Takimin en cok kazanani ne aliyorsa, onu ister.

13-14ün 2. yarısında sözleşmesi uzatılmadığı için ve muhtemelen dünya kupasında oynamayı riske atmamak için yattığı doğrudur fakat bu takım şampiyonlar liginde pogba-vidal'li juveyi geçtiyse drogba sayesindedir

Geldiği ilk sezon harici yatışlardaydı
Sağlam para kazandı, kazandırdı sağolsun.
Fazlasına ihtiyaç yok

Maaş sıkıntımız neydi merak ediyorum, kendisinin hiç mi gelme ihtimali olamazdı :(

Sırf getireceği motivasyon ve taraftarın gazlaması için bile gelmesini isterdim.

Geri
Üst Alt