11. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Onur Arslan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 11264

Puanlar aciklandigi zaman, genel puanlamani aciklamaya bu sekilde yardimci olmaya calisacagim.henuz eksiklikleri var.

Cok güzel birsey...

yanliz o itici kirmizi renkin yerine daha narin ve göz alici bi renk olmasa daha iyi olur.

Ayrica isimler puanlar siyah renkde olsa güzel olur

Ayrica yazi fontlari degisdirin..daha basit bi font kulanin. pek okunmiyor cogu sey

Cok güzel birsey...

yanliz o itici kirmizi renkin yerine daha narin ve göz alici bi renk olmasa daha iyi olur.

Ayrica isimler puanlar siyah renkde olsa güzel olur

Ayrica yazi fontlari degisdirin..daha basit bi font kulanin. pek okunmiyor cogu sey

Koyu gri böyle işlerde çok asil duruyor..

Sanırım istediğim şarkı oylar yoluyla 1.olamayacak.Diğer yollara başvurma zamanı geldi...

Yazık ulan bensiz yarışmamı olur.Neyse ki Gökhan katılmış bu sefer

Benim yarışmacım işini bilir.Akıllı olanlar like atıyor sürekli bunlar unutulmuyor...

13 sandık açıldı ve bir şarkı 70 puanda şuan :D ama hiç beklemeyeceğiniz biri :D

Puanlari gönderdim.. Favori sarkima 12 puan verdim, ben katilmak istiyordum o sarkiyla, o sansli arkadasi simdiden tebrik ediyorum harika secim yapmis.

3-4 tane 1.'lik için aday şarkı var. Ama bir tanesi diğerlerinin önünde. Muhtemelen o 1. olur.

Yalnız Murhan'ın zevki güzelmiş takdir ettim.Bir şarkı haketmediği bir yerdeydi ve Murhan onu 2.yaptı :D

kenan_kostum.jpg

Hani Shake it up Şekerim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt