11. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Onur Arslan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
GSCimbom 11. Geleneksel Eurovision Şarkı Yarışması

eurovision.png

Merhaba değerli GSCimbom üyeleri, daha öncelerden sıklıkla düzenlediğimiz bir forum klasiğimiz haline gelen GSC Eurovision Şarkı Yarışmasının 11.sini sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz.

-Yarışmaya forumumuz üyelerinden 24 adet katılımcı alınacaktır. Bu başlığın altına katıldığınızı belirten bir mesaj bırakmanız yeterli olacaktır.

Bu yarışma da özel olarak bir tür belirledik.Şarkılarımız "Gerçek Eurovision şarkıları" olacak.

Yani daha önce Avrupa genelinde yapılan Eurovision şarkılarından birisini seçip katılacaksınız.

-Oylama sürecine gelecek olursak yarışmaya katılan üyelerimiz oy kullanma hakkına sahip olacaklar ve oylarını "Onur Eren" e özel mesaj yolu ile ulaştıracaklar. Oylama formatı ; 12 puan-10 puan-8 puan-7 puan-6 puan-5 puan-4 puan-3 puan-2 puan-1 puan şekinde yani normal Eurovision formatında olacaktır. Oylamalar tüm şarkılar belirlendikten sonra maksimum 2 gün içinde bitmiş olacak.

Yarışmada iki üyemiz jürilik yapacak.Jüri oyları x2 şeklinde sayılacak.

Kuralları iyi okuyun lütfen!

Şarkı seçimleri PM yoluyla ve Youtube linki ile bana gönderilecektir.

Şarkılarınızın Gerçek Sahne Performasının videosunun göndermeniz gerekmektedir,şarkıya hazırlanmış özel klipleri değil.

Dikkat! Şarkılarınızı gönderirken,daha önce hangi Eurovision yarışmasında yer aldığını belirtmek zorundasınız.Mesela,

Sertab Erener"Everyway That I Can" 2003 Eurovision yarışması gibi.

-Her türlü soruyu Onur Eren veya Emrah Yıldırım'a özel mesaj yoluyla sorabilirsiniz.

ÖDÜLLER

Yarışmayı kazanan üyemize 20 ÖDÜL PUANI + 1 AYLIK TAG

Yarışmada ikinci olan üyemize 10 ÖDÜL PUANI

Yarışmada üçüncü olan üyemize 5 ÖDÜL PUANI

Önemli Not: Katılım belirtip şarkılarını belirli sürede koymayan veya oylarını belirtilen sürede vermeyen üyelerimiz diskalifiye edilecekler ve diğer yarışmalara katılma şansları da olmayacaktır.

Unutmayınız,şarkınızı gönderirken hangi Eurovision yarışmasında yer aldığını belirtmek zorundasınız.

Başarılar dileriz :D

KATILIMCILAR

1-Cenk Yelkenci

2-Gökhan Kim

3-Şahin Şarif

4-Alpay Asma

5-Tanju Karakoyun

6-Metin Eren

7-Tolga Aybakan

8-Taner Çevik

9-Osman Uzdu

10-Caner Birincibubar

11-Murat Urhan

12-Ertuğrul Akkaya

13-Fatih Akça

14-Serkan Şakrak

15-Ergün Yılmaz

16-Tamer Tuna

17-Cüneyt Kayabaşı

18-Ahmet Çoban

19-Onur Arslan

20-Murat Kayanda

21-Taha Tekler

22-Özgür Kızılaslan

23-Arif Ulu

24-Murat Akelli

Hadi hayırlı olsun iyi okuyun kuralları :D

Yaz beni

♧tapatalk♧

Katılıyorum.

herkes pusuda bekliyormuş :D

Bende varım Emrah

Hadi hayırlı olsun.

Şimdiden tüm üyelerimize başarılar diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt