11. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Onur Arslan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şahin zil sesim diyince anlamamıştım baştan ama şimdi şarkıları dinlemeye başlayınca anladım hangi şarkıyla girdiğini :D (anladığımı sanıyorum ya da )

Oylarımı gönderdim.Benim için çok zor olmadı.

Sonradan aklıma gelen şarkıyı 1.yapmak görevimdir. :D

İlk katılıp da sonra değiştirdiğim şarkı ile katılmış biri :D Kim acaba?

Çok baba şarkılar da es geçilmiş.

Hepsi bir kenara şu yok neler var.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ltkPaUBlXnQ[/media]

bu şarkının eurovisionda yer aldığını sayende öğrendim, bilseydim bununla katılırdım:D

Kendime saygımdan dolayı kazanması muhtemel rakiplere karşı bile, hiç kazanma stratejisi gütmeden adilane bir dağıtım yapmaya çalışıyorum..

biraz cahil gibi görüncez belki ama diyelim yinede. sarkilardan birini ben sadece reklam jingle'i zannediyordum simdiye kadar:cool-78:

kimse yok galiba

demin aklima geldi yeni, şu ukraynali abla neden yok? hayret birsey...:DD

[media]https://www.youtube.com/watch?v=L6M300uBc7U[/media]

Orada 2 şaheser, 1 tane de fena underrated ama çok güzel tınılı şarkı var.

Kend seçtiğim şarkıyı da severek dinlemiştim zamanında.

Eski şarkılar da güzel tabi (Sayısı az olmuş gerçi), bu da forumun Eurovision'u az takip ettiğini sadece son 2-3 yıl baktığını (ki yaş ortalaması gereği çokta garip değil bu durum) gösteriyor.

Ben 2003'ten beri takip ederim.Bir tek geçen seneyi izlemedim. Eski şarkıları da hep dinlemişimdir.

Özgür Abi'nin burada paylaştığı şarkı 1973-Luxembourg sanırım olmaması şaşırtıcı geldi mesela.Eurovision tarihinin en temiz Fransızca şarkısı.

Oylama konusunda ise eski şarkıları çok fazla bilen olmayacağından, 1-2 tanınan hoş tınılı esere puanların çok kayacağını, milliyetçilik ile de Türk şarkılara fazla puan gidebileceğini düşünüyorum.

Son olarak umarım şarkım arada seçilenlerden biri olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt