Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
11. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Onur Arslan
Merhaba Eurovision severler.Eurovision'a gönül vermiş biri olarak, şu ana kadar forumumuzda düzenlenen, 11 GSCimbom Eurovision şarkı yarışmasının şampiyonlarını onurlandırmak adına bu paylaşımı yapıyorum.Aşağıda geçtiğimiz 11 yarışmanın şampiyonunu ve şarkılarını paylaşacağım.
Özgür abinin aşağıda ki yorumundan da yola çıkarak paylaşımımı sunuyorum, Özgür abinin dediği gibi, sabit bir konu açılabilir ve Hall of Fame, Onur tablosunda şampiyonları ve şarkılarını paylaşabiliriz, kazananları onurlandırabiliriz.Ayrıca herkesinde eski yarışmalarda ne tarz şarkıların kazandığının merakını da gidermiş oluruz.Araştırmalarım ve uğraşlarım sonucunda aşağıda kazanan 11 Winner ismi ve şarkısını sizlerle paylaşıyorum.Sayfanın kasmaması için şarkıları spoiler butonunun içinde bulabilirsiniz.
Onur bi kaç yarışma ezildi ama azmetti başardı. Hall of Fame'e adını yazdırdı. (bu şimdi aklıma geldi 11 galibi de bulsak yazsak ya yanyana sabit konuda şarkıları ve youtube linkleri ile, ilk yarışmaları bulamayız da bulduğumuz kadarı)
Düşündük bunu daha önce ama forum oylamasının önünü alamayız maalesef.Tanıdıklara oy verelim meselesinin önü alınmaz.Ayrıca anket olarak açsak en fazla 10 tane falan ekleyebiliyoruz sıkıntılı yani.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.