#11 Hasan Şaş

Cevap: #11 Hasan Şaş

Dün tribünde gördünüzmü ya hasani? Sismis iyice gibi geldi bana yoksa yanlismi gördüm.

Onun eski performansını yakalaması çok zor bu sakatlık onun futbol hayatını bitirme noktasına getirdi!

Bence eski performansına dönecektir. Hasan'da o hırs varken başaramayacağı şey yoktur.

Bülent'le birlikte senin sıran geliyo kaptan dön artık.Bu ruhsuzların yerine kötü halinle bile sen oyna.Hakeden giysin o formayı başka birşey istemiyorum artık.

Bülent,Hasan yine birleştiler.Biri antrenör biri futbolcu.Hadi aslanlar koyun ortaya yüreğinizi.

Çok da iyi başlamıştı sezona. Sakatlandığı maçı hatırlıyorum, kaşı açılmıştı, sürekli darbe üstüne darbe aldı maç boyunca. Uğursuz sağ bek diye haberler çıkmıştı hatta.

Hasan'in son durume ne?

Bende gördüm idmanda fotolarını. Umarım bir an önce takıma döner. Oynayamasa da deli divane gibi ortalıkta koşuşturmasını özledik.

Ruhu yeter onun Galatasaray'da oynamanın şerefini farketmeyen oyunculara ders verir sahada!

Ya sürekli takımla çalışıyor.Hala kondisyonu artmadı mı?

Artık Sahne alma zamanın gelmedimi HASAN ŞAŞ

Adanlı dön artık sahalara

var birseyler kulub icinde tutuluyor, ama olsun, Hasan Sas kendini o efsane kadro ile zaten olumsuzlesmistir. Ama o ilk maclarda Kewelle yaptigi ters ortalari bekler oldum.

Hasan artik oynasin :m05:

Bir 20dakika bile olsa. Ben inaniorum Hasan'a. Bakiniz , mesela Maldini kac yasinda :eek: :D

abi hasan şaş çok iyi bi futbolcu ama adamın şansı yokmuş hep bi sorun oluyor maçlarda kim unutabilir eski maçlarını

2aydan once donemezdediler adam hazır hale geldi gs ruhu olan en bastaki futbolcumuz bu adamı semeyen gs lı olamaz hırsı mucadele gücü koşması deparları ortaları golleri

Geri
Üst Alt