#11 Hasan Şaş

Cevap: #11 Hasan Şaş

Neye yararsın sen Hasan takımın ataklarını bitiren adamdın son dakikalarda, tribünlerde yuhladı.

Gerçi sanamı kızmak lazım seni oyuna alan zihniyetemi bilmiyorum.

Sakatlıktan yeni çıkmış bir adam, kalitesi belli. Sanırım taraftar 32 yaşındaki Hasan'dan Cristiano Ronaldo olmasını bekliyor. Çok berbat oynadı evet belkide atacağımız gole engel oldu ama taraftar öncelikle kendisini ıslıklasın.

Bülent Hoca'nın da bir suçu yok. Sakatlıktan çıktıktan sonra sonradan girdiği 2 karşılaşmada da iyi oynadı. Güvendi Hasan Şaş'a.

sen kendi başına bi takımsın hasan şaş göbegin önde sen arkada ayakların nerde oldugu belli degil dua et bülent korkmazla aynı takımda oynadın yoksa baska bırı olsaydı 18 e zor girerdin.

Hasan'ım be sen büyük cimbomlusun, neden demedin Bülent'e ben bu kiloyla, bu kondisyonla oynayamam diye. Nolurdu kenardan destekleseydin takımı bize de saç baş yoldurtmasaydın. Ah Hasan ah. Yine de sana kızamayız ki...

bazen ruh yetmiyor...sezonun en önemli pozisyonlarını beceriksizce harcadı...kulübede otur takıma destek ver hasan.sana kızamayız ama olmuyo bölee:(

Hasan'a kızmamak lazım,onu bu haliyle oynatanlara bakın derim ben...

Yahu Hasan'ın ne günahı var?

Adam o sakatlığın ardından sorumluluk aldı diye mi günahkar?

Bu adam suçluysa Arda da, Kewell da, Baros da suçludur.

Ona o durumda sorumluluk veren suçludur bence!

Hasan ne yaspın adam aylardır ''bircok topcumuz gibi'' sakat kurtarıcı olarak oyuna giriyor kim sokuyor,ama suda var Messi vardı da bülentmi sokmadı yada en azından sağlam adam vardı da bülentmi sokmadı

hasandan geçmiş artık belli 3 haftadır yedekten giriyo adam bi topa vuramıyosa bi orta açamıyosa bıraksın artık, 2.ligde oynayamaz, kendini iyice rezil etmeden çıkarsın formayı..

Senin hic sucun yok hasan, seni oynatana bak.

Geri
Üst Alt