#11 Hasan Şaş

Cevap: #11 Hasan Şaş

Maç sonu tv'de Hasan'ı gördüm oldukça kilolu geldi gözüme :D

deli ruh isyankar Galatasaray asigi seni su cimlerde göreyim ölsemde gam yemem beaaa.kutuplar yaz mevsimine ne kadar hasretse bende sana o bicim hasretim be hasan sasim.

Hasan Şaş sürprizi!

Hasan Şaş, Hamburg ve Trabzonspor maçlarında Bülent Korkmaz'ın sürprizi olacak.

Beş ay aradan sonra Bursa karşısında 18 kişilik maç kadrosunda yer alan Hasan Şaş, Hamburg ve Trabzonspor maçlarında Bülent Korkmaz'ın sürprizi olacak. Bursa maçının ardından, "Hasan'ı da oyuna almak istedik ama planladığımız gibi olmadı" diyen genç teknik adam, sağ kanatta genç Aydın'dan yeterli verimi alamazken, eski takım arkadaşının tecrübesiyle bu boşluğu dolduracağına inanıyor. Kewell'ın sakatlığının düzelmemesi halinde Hamburg maçında sağ kanatta Hasan Şaş'ın görev yapacağı kaydedildi.Kaynak: Sabah

Hasan Şaş oynatılsın oynatılsın da bu adam kaç aydır maça çıkmıyor, riske edilir mi bilemem..

Kewell Hamburg'a yetişmezse Hasan Şaş oynayabilir ...

Oynayabilir. Hasan Şaş'a güvenim sonsuzdur. Gözümde çok büyük bir futbolcudur.

Aydın oynayacağına Hasan oynasın ama Kewell oynayacak Hamburg maçında.Belki sonradan girer Hasan onu çok özledik.

Dünkü antrenmanda Hasan açma-germe hareketleri sırasında "Ha..Ha..Ha.." tarzında Uzakdoğuvari sesler çıkartıyordu..Dedim bu adam sıkıştığımız zaman bize gereken esas oyuncuymuş harbiden..

Zorlu hamburg maçından sadece 3 gün sonra zorlu trabzon maçına çıkacağız. Takım bu kadar yorgunken mutlaka forma giyer.

Artık giysin şu formayı.Trabzon maçı bencede çok uygun.

Bugün 8-9 dakika da olsa oyunda varlığını hissettirdi.Ümit'e iki tane pası varki biri cm'lik ofsayt,bşrş saçma sapan bir nedenle iptal.

Trabzon maçında Arda veya Kewell'ın yerine oynamalı ki onlarda dinlensin.

Maçı Adana'da izleyen biri olarak izlediğim kafede Hasan Şaş girmeden bir alkış fırtınası koptu ki anlatamam :D Çok özlemişiz Hasan abimizi.

döndü baba beeeeee çok özlemişim. yanlız biraz kilo almış. nitekim gol pasınıda verdi. bana göre o %100 goldü, heralde tüm GS'lilere görede öyledir. Karan adam dokunmuyor bile..

artık Trabzon maçında ilk 11'de çıkar insallah...

döndü baba beeeeee çok özlemişim. yanlız biraz kilo almış. nitekim gol pasınıda verdi. bana göre o %100 goldü, heralde tüm GS'lilere görede öyledir. Karan adam dokunmuyor bile..

artık Trabzon maçında ilk 11'de çıkar insallah...

O pozisyon goldü bencede.Trabzon maçında 11 çıkarsa çok iyi olur.

Hasan gibi bi hırs kupune ıhtıyacımız var.

Hasan gercek Galatasarayli.Iyiki döndü aramiza.

Cok özlemistik.Ayrica bu kulvarda tecrübesine ve hirsina cok ihtiyacimiz var.

Valla 2002 de Saçlarını Sıfıra vurdurmuştu Brezilya maçında yürü be kelim diye bağırdığım an attığı golü unutamam

Gerçekten çok özlemişim abi ya :D:D:D

Ama 5-6 kilo vermesi lazım gözümden kaçmadı :D:D

Geri
Üst Alt