#11 Lukas Podolski

Gerçekten artık Podolski'yi para ederken satmamız lazım yoksa seneye 32 33 yaşında Podolski'yi Amerikadan bile almazlar şuan her türlü 8 10 milyon piyasası vardır Podolski'nin

Bugün instagramda bu fotoyu attı.Daha dönmedi herhalde.

DJQBZv.png

Bundan sonrada dönmesin zaten 17 18 gün sonra lig başlıyor

Bende bu sene güzel paraya satıp yerine sağlam genç almamızı istiyorum ama dursunsuz bir paralel evrende.

Nerde olum bu sanki milli takimda adam gibi oynadi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bir gün bile eşiyle şov yapmadı, milletin önüne sermedi. Helal olsun , bazı insanları anlamıyorum ; karısının saçma sapan fotoğrafları o paylaşıyor , kızması gerekirken . Yabancıyı anlarım da Türk futbolcular da yapıyor . Bu adam gerçekten kaliteli bir insan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Büyük oyuncu hemde yabancı 10 milyon eder.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

noldu katıldı mı bu? perşembe falan diyolardı doğru değil heralde ebesinin şeyi artık! oynamadı da zaten antremana katıldı demeyin artık. OYNAMADI

noldu katıldı mı bu? perşembe falan diyolardı doğru değil heralde ebesinin şeyi artık! oynamadı da zaten antremana katıldı demeyin artık. OYNAMADI
Bu kIsIm futboldan ne derece anladigini gösteriyor. Hayatinda futbol oynamadigin da bir gercek olmali gibi.

Bunu Poldi den bagimsiz olarak söylüyorum.

Bu kIsIm futboldan ne derece anladigini gösteriyor. Hayatinda futbol oynamadigin da bir gercek olmali gibi.

Bunu Poldi den bagimsiz olarak söylüyorum.

Attan anlamak için jokey mi olmak lazım?

Alman milli takımıyla çıktığı antrenman kendi lehine zaten. Sanırsın hayvani antrenman yaptı. Oyuncular 50-60 maçlık sezonun ardından katıldı zaten şampiyonaya çok da ağırlaştırılmış şekilde programa tabii olduklarını sanmıyorum.
Sözde 1 ağustosta idmana çıkıyordu.4üne ertelendi 10una uzar sonra. 2m küsür para alıyor. İyi tatil yapsın diye mi? Ben GS taraftarı olarak konuşuyorum.
Valla yerli oyuncuların bu tarz hareketlerinde yerin dibine sokarsınız. Yabancı yapsa, eğlensin paşam.Yapsın tatilini.

He bu arada pek vaktim olmadı top peşinde koşturmaya. Halı sahadan hallice benimkisi. Yüksek futbol bilgisi gerektiren bir konu da değil ayrıca bu, keza devlete kapağı atmış memur gibi Poldi.

Poldi işin okunu çıkardın 9 gun sonra kupa macimiz var ne zaman gelmeyi dusunuyorsun artik ??

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boşuna mı taraftara yararlanmak için o mesajları attı sandınız? Ve tabiki adam takımdan gitmek istemez. Bu sezon beklentim zaten yok Poldi'den.

ya nasil insansiniz. draxler bugün katilmis antremana, poldi'de yarin katilacakmis. ne var bunda?

ya nasil insansiniz. draxler bugün katilmis antremana, poldi'de yarin katilacakmis. ne var bunda?

kardeşim bizim milletimiz araştırma özürlüsü olduğundan bu kadar geriyiz.

a milli takım en son maçını 21 haziranda yaptı selçuk balta felan 21 temmuzda katıldı

almanya milli takımı ise 2 temmuzda yaptı son maçını fakat tatile 4 temmuzda çıktılar.

1 ağustos denmişti alman milli takımı için 3-4 ağustosa çekmişler heralde

Geri
Üst Alt