#11 Lukas Podolski

sorun tamamen bizim kulüpte, sakatlanan oyuncularla ilgili detaylı bilgiler vermiyorlar gercegi gizliyorlar zamanlada görüyorz söylenenden daha farklı sakatlık oldugu

Tolga ve Selçuk'tan biri fazla. Performansa göre de Selçuk tabi ki... 4-2-3-1 düzeninde 2'den biri atağa da yardımcı olur ki hem o boş alan değerlensin, hem de rakip defansın işi zorlaşsın. Tolga da Selçuk da topu birine verip topun gerisine geçiyorlar. 4 tane adamla atak yapıyoruz, 2 tanesi solda, biri forvet, öteki sağda tek başına. Hamit'i bi ara denesek güzel olurdu, o yine ofansa katkı sağlayabilen bi adam. Hem de Sneijder'in devamlı sola kaymasından kaynaklanan orta/sağdaki boşluğu da gayet güzel şekilde doldurabilecek birisi. Fiziksel durumu önemli tabi ama en son oynadığında (yıllar olsa da) Selçuk'tan verimliydi.

Josue de oynayabilir ama defansif yönü olmadığından biraz saçma olur.

Selcuk konusunda haklisin, ama Tolga konusunda itirazim var. Tolga bence pasi attigi an hep haraket alinde oluyor, direk yeni bir pas istasyonuna yöneliyor ileride. Iki ceza sahasi arasinda oynuyor, girmedigi tek alan, rakibin ceza sahasinin icidir. Tolga zaten asiri kosuyor, birde her iceriye gidebilecek topda, ceza sahasina da girip, orayi karistirmasi beklenemez. Tek forvet oynuyorsan orta sahadan, en az bir futbolcu hava toplarinda iceriye deplase olmasi gerekir. Ozan Tufan´in dün attigi gol iyi bir örnek, yoksa forveti kontrol etmek iyi bir defans icin cok rahat oluyor. Bu bir kere bizde eksik. Hic bir orta saha oyuncusu girip oralari karistirmiyor ani bir kosu ile... Genellik ile orta yapmak isterken, bir tek Eren oluyor iceride iyi noktada.

Tolga Cigerci cok defansif oynatiliyor. Oyun alani en uzun oyuncumuz su an. Cok kreatif degil ama en azindan o hava toplarinda ceza sahasina girme isini yapabilir. Gladbach´da daha ofansif oynadigi da olmus, ama simdiki görevini cok iyi yerine getirdigi icin oynatmamak gerekir yerinde.

Selcuk ile Sneijder girseler zaten hava topu oyunlari yok. Kosu olarak da kullanamiyorlar alanlari. Burada Selcuk Inan´in artik zamani gelmistir, diger konuda dedigin gibi Josue oynayabilir yerine. Hamit Altintop kadrodaki kondisyon ve kosu performansi olarak Tolga´dan sonra hala en fit oyuncusu olabilir. Oyunsal anlamda bundan sonra neler verebilir, onu bir görmek lazim. Kosu olarak sagdaki o acigi net olarak kapatabilir iyi bir hamid. Ama Selcuk Inan ile bu sezon olmayacak bu is. Selcuk Sneijder ikilisinden biri en azindan kesilmesi gerekiyor cünkü.

Son düzenleme:
Selcuk konusunda haklisin, ama Tolga konusunda itirazim var. Tolga bence pasi attigi an hep haraket alinde oluyor, direk yeni bir pas istasyonuna yöneliyor ileride. Iki ceza sahasi arasin da oynuyor, girmedigi tek alan, rakibin ceza sahasinin icidir. Tolga zaten asiri kosuyor, birde her iceriye gidebilecek topda, ceza sahasina da girip, orayi karistirmasi beklenemez. Tek forvet oynuyorsan orta sahadan, en az bir futbolcu hava toplarinda iceriye deplase olmasi gerekir. Ozan Tufan´in dün attigi gol iyi bir örnek, yoksa forveti kontrol etmek iyi bir defans icin cok rahat oluyor. Bu bir kere bizde eksik. Hic bir orta saha oyuncusu girip oralari karistirmiyor ani bir kosu ile... Genellik ile orta yapmak isterken, bir tek Eren oluyor iceride iyi noktada.

Tolga Cigerci cok defansif oynatiliyor. Oyun alani en uzun oyuncumuz su an. Cok kreatif degil ama en azindan o hava toplarinda ceza sahasina girme isini yapabilir. Gladbach´da daha ofansif oynadigi da olmus, ama simdiki görevini cok iyi yerine getirdigi icin oynatmamak gerekir yerinde.

Selcuk ile Sneijder girseler zaten hava topu oyunlari yok. Kosu olarak da kullanamiyorlar alanlari. Burada Selcuk Inan´in artik zamani gelmistir, diger konuda dedigin gibi Josue oynayabilir yerine. Hamit Altintop kadrodaki kondisyon ve kosu performansi olarak Tolga´dan sonra hala en fit oyuncusu olabilir. Oyunsal anlamda bundan sonra neler verebilir, onu bir görmek lazim. Ama Selcuk Inan ile bu sezon olmayacak bu is. Selcuk Sneijder ikilisinden biri en azindan kesilmesi gerekiyor cünkü.
Tolga'dan onu beklemiyorum zaten, beklenmemeli de. 2 adet bunu yapmayan orta sahanın fazlalığından söz ediyorum. Yani ya Tolga ya da Selçuk fazla, kimin fazlalık olduğu da ortada zaten... Ben Tolga'ya oyun içinde yüklenmiş olan görevden memnunum şahsen. Ve iyi de yapıyor görevini, önemli bi şikayetim yok.

Hamit ve Josue acilen denenmeli bence. Milli takım arası güzel bi fırsat olabilir. Sneijder'ı da diğer konuda yazdığım şekilde denemeliyiz. Böylece hem ön tarafta devamlı pres yapmamış olacak, hem de geriden topu çıkarması gereken oyuncu zaten kendisi olacağı için bi ileri bi geri kendini yormamış olacak. Ve tahminimce daha fazla boşluk bulur geriden, özellikle şutlar için. Aynı zamanda tempoyu en iyi şekilde kontrol edebilecek oyuncumuz kendisi bence. Yanılmıyorsam Hollanda Milli Takımı'nda da deep lying playmaker olarak oynadığı maçlar olmuştu, Dünya Kupası da buna dahil. Gayet de etkiliydi.

Edit: Ha bi de Sneijder tembel 10 numaralardan da olmadığı için 8'de de iş yapar. Mücadele edebiliyor, koşuyor vs.

Tolga'dan onu beklemiyorum zaten, beklenmemeli de. 2 adet bunu yapmayan orta sahanın fazlalığından söz ediyorum. Yani ya Tolga ya da Selçuk fazla, kimin fazlalık olduğu da ortada zaten... Ben Tolga'ya oyun içinde yüklenmiş olan görevden memnunum şahsen. Ve iyi de yapıyor görevini, önemli bi şikayetim yok.

Hamit ve Josue acilen denenmeli bence. Milli takım arası güzel bi fırsat olabilir. Sneijder'ı da diğer konuda yazdığım şekilde denemeliyiz. Böylece hem ön tarafta devamlı pres yapmamış olacak, hem de geriden topu çıkarması gereken oyuncu zaten kendisi olacağı için bi ileri bi geri kendini yormamış olacak. Ve tahminimce daha fazla boşluk bulur geriden, özellikle şutlar için. Aynı zamanda tempoyu en iyi şekilde kontrol edebilecek oyuncumuz kendisi bence. Yanılmıyorsam Hollanda Milli Takımı'nda da deep lying playmaker olarak oynadığı maçlar olmuştu, Dünya Kupası da buna dahil. Gayet de etkiliydi.

Edit: Ha bi de Sneijder tembel 10 numaralardan da olmadığı için 8'de de iş yapar. Mücadele edebiliyor, koşuyor vs.

Bende uzun bir süredir zaten Sneijder acisindan en optimal pozisyonunun orada oldugunu düsünüyorum takim anlaminda, senin ile bunu konusmustuk baya bir önceden. Kendisi 10 Numara pozisyonundan kopmak ister mi, o ayri bir konu tabi. Ama rakip markajindan uzak, ve top ile nekadar bulusursa okadar iyi. Selcuk´dan topu daha verimli kullanacak bir oyuncu. Tolga yeterince alan kapatiyor zaten oyunu ile.

Bayern Münih: "Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin ayrılığı, Poldi ile Schweini'den sonraki en üzücü ayrılık oldu."

a393f82e0b6f75465948f1b8628b8323.jpg

İnan renktaş benimde favorim onlar :D
İkisinden biri bu takıma çok şey katar Bruma ataklarda hep tek başına kalıyor tek başına durdurulmasıda kolay oluyor ama Bruma gibi bir adam daha olduğunu düşün sağlı sollu

Zaha o zaman.O da uçan kanatlardan.Iturbe de bayağı hızlıydı galiba.Juan Iturbe

Gecenlerde kostugu videoyu atmisti instagramdan.Haftaya doner herhalde.

Acik konusmak gerekse bence sakatlik falan deyip biraz daha tatilini uzatti...

Simdi soruyorum size. Barca'da olsa ayagim sakat diye Almanya'ya gidermiydi? pek rastllamadim boyle durumlara o seviyelerde.

Yatıyor bu adam yaz boyunca da tatil yaptı dediğimizde demediğini bırakmayan adamlar nerde konunun içerisinde pek bulunmuyorlar artık zaar

Daha istanbula gelmediyse dövmek lazım bunu. Yasin hakediyor formayı.

milli takima secilmek namina kasti demek 2. yarida
yoksa kewell ve drogba gibi yatacakti herholf

Geri
Üst Alt