#11 Lukas Podolski

Ben sezon basinda Podolski forvet oynar, Eren yedek olur diye düsünüyordum. Eren bu performansi ile kesilemez. Kanat olarak oynatilirsa, herzaman dedigim gibi klasik kanat degil. Ve gecen sene bile, pek uyumlu gözükmedi. Nekadar kreatif eksiklik yasasak ide, Yasin ve Bruma ikilisi kanatlarda bir birine uyumlu duruyor. Kanatlarimizin genis alanda, cabuk oldugundan, cok iyi alan aciliyor orta sahada, ve iyi pas yapiyoruz. Podolski bir kanada gectiginde, o alan daralir. Poldi orada statik kaliyor. Oyunumuzun bütün yapisi degisir. Ve bunun nasil yansiyacagi muamma.

Galatasaray 2009/2010 sezonunda Elano ile yasadigi "lüx" sorunu, bu sene de yasayabilir.

Ben sezon basinda Podolski forvet oynar, Eren yedek olur diye düsünüyordum. Eren bu performansi ile kesilemez. Kanat olarak oynatilirsa, herzaman dedigim gibi klasik kanat degil. Ve gecen sene bile, pek uyumlu gözükmedi. Nekadar kreatif eksiklik yasasak ide, Yasin ve Bruma ikilisi kanatlarda bir birine uyumlu duruyor. Kanatlarimizin genis alanda, cabuk oldugundan, cok iyi alan aciliyor orta sahada, ve iyi pas yapiyoruz. Podolski bir kanada gectiginde, o alan daralir. Poldi orada statik kaliyor. Oyunumuzun bütün yapisi degisir. Ve bunun nasil yansiyacagi muamma.

Galatasaray 2009/2010 sezonunda Elano ile yasadigi "lüx" sorunu, bu sene de yasayabilir.

yasin çok farklı oynadı bugün.

nedense böyle birsey oynacagiz gibime geliyor

-------------------------De Jong-----------------------------
-----------Tolga-----------------------Sneijder-------------
------------------------------------Poldi------------------
Bruma---------------Eren-------------------------------

Poldi yani daha Second Striker olarak Sneijder sola . Ara sira oyun icinde degisirler. Bruma mesela bugün Second striker olarak oynadi cogu zaman. Kölnde Novakovic ile oynadigi efso sezonu gibi yani

yasin çok farklı oynadı bugün.

Mal maldir. Bu yüzden fabrika ayarlarina döner yine en gec 2 mac sonra.

Yasin'in sonradan girince daha etkili olacagini düsünüyorum. Zaten elimizde hamle oyuncusu yok, yedekte Yasin/Sinan Sigthorsson falan olur iste ne güzel.

nedense böyle birsey oynacagiz gibime geliyor

-------------------------De Jong-----------------------------
-----------Tolga-----------------------Sneijder-------------
------------------------------------Poldi------------------
Bruma---------------Eren-------------------------------

Poldi yani daha Second Striker olarak Sneijder sola . Ara sira oyun icinde degisirler. Bruma mesela bugün Second striker olarak oynadi cogu zaman. Kölnde Novakovic ile oynadigi efso sezonu gibi yani

Podolski mutlaka ilk 11´de olur, her türlü de bireysel anlamda faydali olur. Poldi´nin en iyi oynadigi pozisyon da ikinci forvet zaten. Ancak bu dizilisde Galatasaray´in orta sahasi, hücum anlaminda aksayabilir. Rakip defanslarin Bruma´ya daha rahat önlem almasi anlamina geliyor bu.

Mal maldir. Bu yüzden fabrika ayarlarina döner yine en gec 2 mac sonra.

Yasin'in sonradan girince daha etkili olacagini düsünüyorum. Zaten elimizde hamle oyuncusu yok, yedekte Yasin/Sinan Sigthorsson falan olur iste ne güzel.

yasin ilk 11 topçusu değil kafasıda çalışmıyor klasik almancıdır kendisi çok top ezer kötüyken falan filan..

ancak..

yasin süper lig için çok faydalı bir oyuncudur her an pozisyon yaratabilir ve bu adam rotasyon oyuncumuz böyle değerlendirirsen daima verim alırsın ben asla yasin bu takıma fayda sağlayamıyor diyemem..

aldığı parada gayet uygun bunuda not düşmek lazım. F/P olarak iyi topçu rotasyon için.

Yasin´den cok bizim statik orta sahamiz sikintili.

ben geçen hafta arenada maçı izlerken bu statikliğin nedenini selçuk olarak teşhis koymuştum canlı gözlerim ilen, bu yönde düşünüyordum zaten ancak iyice kanıksadım o maçla.

sizin geçen talha ile sohbetinizde

Tolga---Sneijder
-----Josue-----

ortaalanını gayet beğendim josue nin işi zor artık gerçi taraftarı kaybetti inş haftaya 11 oynayıp extra işler yapar yoksa temelli kaybedicez belkide.

ben geçen hafta arenada maçı izlerken bu statikliğin nedenini selçuk olarak teşhis koymuştum canlı gözlerim ilen, bu yönde düşünüyordum zaten ancak iyice kanıksadım o maçla.

sizin geçen talha ile sohbetinizde

Tolga---Sneijder
-----Josue-----

ortaalanını gayet beğendim josue nin işi zor artık gerçi taraftarı kaybetti inş haftaya 11 oynayıp extra işler yapar yoksa temelli kaybedicez belkide.

Bir denemek lazim, ama orta sahanin fazla yumusak kalabilme ihtimali de var. Kagawa gibi bir adam lazim aslinda oraya.

yasin ilk 11 topçusu değil kafasıda çalışmıyor klasik almancıdır kendisi çok top ezer kötüyken falan filan..

ancak..

yasin süper lig için çok faydalı bir oyuncudur her an pozisyon yaratabilir ve bu adam rotasyon oyuncumuz böyle değerlendirirsen daima verim alırsın ben asla yasin bu takıma fayda sağlayamıyor diyemem..

aldığı parada gayet uygun bunuda not düşmek lazım. F/P olarak iyi topçu rotasyon için.
Yok ben de zaten çöp demiyorum ama ilk 11 oyuncusu değil diyorum. Rotasyon da iş görür zaten, ki görüyor da gayet ama öyle uzun vadeli ilk 11 oyuncusu değil.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu sezon çok ihtiyacımız var. Bir an önce döner umarım.

Kesin bir tarih yok mu bilenler yeşillendirsin.

De Jong-Tolga
Bruma - Sneijder - Podolski
Eren​

şeklinde oluşacak bir hat düşmana fazlasıyla korku salar.

CtMXrscXgAARiau.jpg

podolskiyi sağa yazmayalım arkadaşlar geçen seneden hatırlayalım

üstteki kadro gibi solda oynamalı geçen seneyi hatırlayın

Alemin kralı geliyorrr

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt