#11 Lukas Podolski

normalde yollanması taraftarıyım ama bu yönetimle ölene kadar kalsın diyorum. Bunlar 6-7 gibi saçma sapan fiyata yerine Anadoludan vasatlar alır.
neden adam maçın gizli kahramanı ve bu ilk değil çok akıllı oynuyor koşmuyor deniyor ama bayağa maçın içinde

tumblr_oki6blzmuI1uaprtto1_500.png

tumblr_oki6blzmuI1uaprtto2_500.png

nasıl yani? adamın ağzından tek bir gitmek istiyorum açıklaması yok

gitmek istiyor lafını ortaya atan yalancı Nazif
biraz taraftarı kullanıyor benci poldi reis ama yalan yok iyi oynuyor , melo da böyleydi.En azından melo gibi para muhabbeti yapmadı hiç.

Özel Adam. Müthiş Futbolcu Süper karakter. Kalacaksın.

Bu takımın 1. Golcüsüdür. Goller atmaya başlayacak sezonu muhtemelen 11 gol civarında bitirir.

Hamzaoğlu bir de istemiyordu Podolski'yi. Allahın cezası 3 kupalısı küme düşecektik Podolski olmasa.

Sene sonuna kadar Sneijder&Podolski&Bruma&Muslera iyice form yükseltip zirveye götürür bu takımı

Her kulübün kendi tarihinde bir kahramanı vardır. Bugün, bizim efsanemizin doğum günü! Bize bıraktığın miras için teşekkürler, #MetinOktay

C3p3hlGWAAACZYv.jpg

Şu heykele bir çekidüzen verin be kardeşim.

Heykelin Metin Oktay hariç herkesle benzer tarafları vardır heralde.

Ligde bu sezon golcülüğünü gösteremedi hala.

Kupa'da 1 maçta 5 gol attığı için 17 maç 13 gol gibi bir istatistiği var ama seviye yükselince gol konusunda sıkıntısı mevcut.

Yine de bu sezon daha çok beğeniyorum ben. Oyun içinde geçen sene çok kayboluyordu bu sene hucüm da topla daha çok buluşuyor iyi servis oluyor. Final pası atmadı belki ama akışkanlığı ve aklı arttırıyor.

Gol kısmını da çözerse ligde çok daha bol gollü maçlar oynarız.

Yasin- ve Bruma bu kadar golcü ve formda iken Podolski de bu tabloya girerse en azından yarışı sürdürebiliriz. Yeter ki yönetim ve Riekerink gölge etmesin.

Geri
Üst Alt