#11 Lukas Podolski

bizden ayrilir ayrilmaz - 3 sezon vissel kobe de forma giydi,kendini bayagi sevdirdi,kulubun daha da guclenmesine saha ici saha disi katkis oldu.
o donem isterdim ki -kendisini dunya genelinde *pr baglamin da elci olarak kullanalim.... o gun bugundur halen anlam veremedigim bir durumdur.

detaya inmek gerekirse ; kendisi bizden j ligi takimlarin dan japon vissel kobe'ye transfer oldu . bu takimin sahibi bi nevi amazon'un rakiplerin den olan - rakuten'in sahibi .
rakuten son yillarda barcelona nin ana sponsorlarin dan . kendileriyle cesitli anlasmalari mevcut.

bizden *lukas sonrasi bu sefer serbest kalan ispanyol efsanesi *juan mata'yi takima kazandirdilar . belli ki bizi yakindan takip ediyor vissel kulubu .

hal boyleyken, bir sekil de kardes kulup olmamiz gerekir.oyuncu karsilikli kiralik vs yapmaliyiz. hazirlik maci vs de keza.
akabin de barca benzeri cesitli sponsorluklar yapmaya baslamaliyiz. vissel akademisi ile - gs akademisin de karsilikli yetenekleri bulundurup , olasi begeni durumun da hem kendilerin den hem genel japon yetenek havuzun dan scout yaparken kendilerinin onerilerini referans alabiliriz.

basa donersek ,

lukas bayagi seviliyor vissel camia'sin da . onun da bizle derin bag'i da bilinen bir durum. lukas'i da ,gerekirse mata'yi da bu pota da beraberce elci tandansli degerlendirip asya ozellikle rakuten'in vissel kobe'siyle baslangic yapilmali.

gerekirse, hiroshima da uzun suredir hoca olan eski hocamiz alman skipbe'yi de elci olarak kullanmak gerekir. yokohama da hoca olan harry kewell'i de keza. en son durak kawasaki frontale de oynayan eski golcumuz *gomis'le de kontagi birakmamiz gerekir. asya ozellikle kendilerinin oldugu lig son yillarda bariz yetenek havuzu barindiyor. bu durumu yillardir degerlendirmemiz anlasilmaz bir durum .
kaldi ki, dev marka sponsorluk konusu da ayri bir kazanc olur. zaten daikin ve isuzu hali hazir da yillardir bizim ana sponsorlarimizdan florya da. bu iki saygin markayi da bu baglam da pazara girmek icin degerlendirmeliyiz, kopru vazifesi yapabilirler, elci tandansli .

yeni sponsorluklar da olmali. ozellikle *rakuten'i bi sekilde ikna etmeli kulup.

sozun ozu ;

lukas dan konu acilmisken ,kendisine sevgi halen vissel tarafinda tazeyken aklima geldi -lukas-mata-kewell-skipbe-gomis- beraberin de bu denli detayli yazayim istedim .

saygi ve selamlar .

gecenin nakarati isimli bir film yakinda vizyona girecekmis.-eylul baslarinda.

filmin *basrolunde -saglam galatasaraylilardan, benim de hem oyunculugunu ~hem tarzini, hem diksiyonunu cok begendigim aktorlerden ; bugra gulsoy yer aliyor. filmde ilker aksum gibi kaliteli bir diger begendigim oyuncu da mevcut.

gel gelelim -filmin *lukas'i ilgilendiren bolumune gelirsek ;

bu filmin *sponsorlari arasindaymis - mangal doner markasiyla .

kanimca dizi film vb sektorunde *sponsorluk bazli yer almak istemesini pazarlama ,reklam vs bazli olumlu ve mantikli buldum.

winner bir profil lukas. buralarda da markasiyla hunerini gosterecektir.

@Aras Şimşek , @Vasfi Vural , @Hayri Cund , @Ömer Karataş

saygi ve selamlar.

Geri
Üst Alt