#11 Lukas Podolski

Adam hayatı boyunca kanat oynamis sen ne geveliyon

ben santrafor oynadımı diyom ?

kanatta ağır kalıyor, geriye dönemiyor. eski enerjisi yok. 4-4-2'de rahat edebilir, fazla kosmadan karambolden goller falan atar ancak.

podolski düz bir kanat oyuncusu degil, cok yönlü bir forvet, kariyerinde santraforda oynamıslıgıda var.

dünkü kalitesiz kadroda messi bile bocalardı !! adamın nerede oynadığı belli değil en iyi yaptığı işler sol kanattan çaprazdan ceza sahasına girip şut atmak soldan adrese teslim asist yapmak ve ceza sahası dışı ve çevresinden etkili şut !! biz poldi alındığında bunları yapacak diye sevindik ama ne bilelim yönetimin forvet transferi yapmayacağını umarım bu şekilde etkinliğini iyice kısıtlamayız ama attığı kafa golü ne kadar kalite olduğunu gösterdi !!

ne alakası var kardeşim benim hiçbir futbolcuyla takıntım yok

podolski 4-4-2 de anca forvet oynamalı

4-2-3-1 de de tek forvet kesinlikle oynamayıp sol uçta oynamalı

podolski cok yönlü bir forvet oyuncusu, tabi kariyerinin büyük bölümünde sol kanat oynadı, bu mevki ile bağdaştı.

kanat oynamak efor istiyor, hani koridoru iyi kullanmak gerek. podolski geriye dönemiyor, sadece podolski degil aslında yasin-sneijder'de gelemiyor.

4-4-2'de santrafor oynasa karambole falan cok gol atar bence, aksi halde kanatta cok zorlanacak ve etkisiz kalacak.

tabi 4-4-2 oynayalım demiyorum, sadece poldi bu sistemde rahat eder diyorum.

ben santrafor oynadımı diyom ?

kanatta ağır kalıyor, geriye dönemiyor. eski enerjisi yok. 4-4-2'de rahat edebilir, fazla kosmadan karambolden goller falan atar ancak.

podolski düz bir kanat oyuncusu degil, cok yönlü bir forvet, kariyerinde santraforda oynamıslıgıda var.
POL herseyden once bir kanat oyuncusu...tek forvet asla oynamaz anca ikili forvette shadow striker yani arkadan gelen forvet oynayabilir gercek bir Poacherin yaninda onun icin taktik ve teknik bilgisi yeterli.

ama tek forvet oynamak icin yeterince cevik ve dayanikli degil...arkasi donukte oynamiyor, 2 stoper arasinada giremiyor.

POL herseyden once bir kanat oyuncusu...tek forvet asla oynamaz anca ikili forvette shadow striker yani arkadan gelen forvet oynayabilir gercek bir Poacherin yaninda onun icin taktik ve teknik bilgisi yeterli.

ama tek forvet oynamak icin yeterince cevik ve dayanikli degil...arkasi donukte oynamiyor, 2 stoper arasinada giremiyor.

içerdeki maclarda rakibi gömecegimiz icin tek santraforda sırıtmaz, deplasmanda baskı yedigimiz icin olmaz evet.

hani bu takıma kalite ve dinamik bir kanat oyuncusuda lazım, transfer falan yapmayacaklar tabi ama ihtiyac var.

yasin-poldi uzun vadede kanatları götüremeyecek.

içerdeki maclarda rakibi gömecegimiz icin tek santraforda sırıtmaz, deplasmanda baskı yedigimiz icin olmaz evet.

hani bu takıma kalite ve dinamik bir kanat oyuncusuda lazım, transfer falan yapmayacaklar tabi ama ihtiyac var.

yasin-poldi uzun vadede kanatları götüremeyecek.

Sırıtır tipki dun sırıttıgı gibi taa ki yanina Burak alinana kadar. Pol tek forvet oynamaz imkani yok.

Noldu poldi'yi yere goge sigdiramiyordunuz

Dedik bu isimize yaramaz diye

sen 1 hainsin kardeş

fiziksel olarak hazır değil, hiç oynamadığı mevkide oynatıldı ilk yarı

sonra yine de golünü attı

daha ligteki ilk maçı

bunları topluyosun karşılığı senin haince yorumun

hain taraftara burda yer yok

musleranın ilk lig maçını hatırlıyor musun

fizik-kondisyon olarak fit duruma gelene kadar taktik gereği 45 dakika oynatılabilir. 2.yarı oyuna girerse yorgun savunmalar üzerinde daha etkili olur.

sinan gümüs-poldi bir süre degismeli oynamalı, sinan icinde iyi olur.

aynı durum sneijder icinde gecerli. bilal bunun yedegi olsun die alındı, 60 dakika sneijder 30 dakika bilal oynasın, taki sino fit duruma gelene kadar.

fizik-kondisyon olarak fit duruma gelene kadar taktik gereği 45 dakika oynatılabilir. 2.yarı oyuna girerse yorgun savunmalar üzerinde daha etkili olur.

sinan gümüs-poldi bir süre degismeli oynamalı, sinan icinde iyi olur.

aynı durum sneijder icinde gecerli. bilal bunun yedegi olsun die alındı, 60 dakika sneijder 30 dakika bilal oynasın, taki sino fit duruma gelene kadar.

Bunu düşünecek takıntısız bir hoca lazım önce.

podolskiyi oynattıracak adam lazım bunun için topu ilerde tutman gerekiyor llorente giroud gibi adamlar olacak ki poldide performansını gösterecek ileri gelsin top hemen kaptırılsın poldi geriye koşsun olur mu böyle. takım planlaması yapıyorsan düzgün yapacaksın

kondisyon eksigi cok göze carptı ama kalitesiyle golunu attı fit duruma geldiginde Cok fayda saglayacaktır Poldimiz ilk macta golünü atanlar arasına yazdırdı kendsini de :) adam

podolskiyi oynattıracak adam lazım bunun için topu ilerde tutman gerekiyor llorente giroud gibi adamlar olacak ki poldide performansını gösterecek ileri gelsin top hemen kaptırılsın poldi geriye koşsun olur mu böyle. takım planlaması yapıyorsan düzgün yapacaksın

takımda bir tane kosmayan adam olabilir (sneijder) iki taneye cıkarsa sırıtırsın.

poldi'yi oynaması icin aldık, birilerinin oynatması icin degil. poldi'ye göre sistem kurulamaz, sistem kurulacaksa sadece sneijder'e göre kurulur.

hani o zaman burak'a görede sistem kuralım. öyle ya, burak'a sorsan llorente ile cift santrafor oynamak ister, cokta basarılı olur.

takımda bir tane kosmayan adam olabilir (sneijder) iki taneye cıkarsa sırıtırsın.

poldi'yi oynaması icin aldık, birilerinin oynatması icin degil. poldi'ye göre sistem kurulamaz, sistem kurulacaksa sadece sneijder'e göre kurulur.

hani o zaman burak'a görede sistem kuralım. öyle ya, burak'a sorsan llorente ile cift santrafor oynamak ister, cokta basarılı olur.
podolski ceza sahası çevresinde etkili bir oyuncu sen ona servis yapamayacaksan pozisyon hazırlamayacaksan adam ne yapsın. burak gibi bir santraforla poldi etkili olmaz sırtı dönük oynayabilen forvet alınması gerekiyor

podolski ceza sahası çevresinde etkili bir oyuncu sen ona servis yapamayacaksan pozisyon hazırlamayacaksan adam ne yapsın. burak gibi bir santraforla poldi etkili olmaz sırtı dönük oynayabilen forvet alınması gerekiyor

aynı durum burak icinde gecerli, burak'ta llorente-elmander-hakan sükür tarzı santraforlar ile 4-4-2 oynamak ister, çokta basarılı olur bu ligde.

fizik olarak podolski burak'ın yarısı bile degil, adam zor nefes alıyor.

podolski su anda rotasyon topcusu olur, 45 dakikalık, sinan gümüs ile degismeli oynar, taki fit duruma gelinceye kadar.

en büyük korkum pandev gibi cıkması.

aynı durum burak icinde gecerli, burak'ta llorente-elmander-hakan sükür tarzı santraforlar ile 4-4-2 oynamak ister, çokta basarılı olur bu ligde.

fizik olarak podolski burak'ın yarısı bile degil, adam zor nefes alıyor.

podolski su anda rotasyon topcusu olur, 45 dakikalık, sinan gümüs ile degismeli oynar, taki fit duruma gelinceye kadar.

en büyük korkum pandev gibi cıkması.
bu takımda sneijder varken 4-4-2 oynanmaz ya burak gidecek yada yedek bekleyecek. avrupa maçları için konuşuyorum yoksa bizim ligde derbiler dışında burak oynar sorun olmaz. poldinin zamana ihtiyacı var sneijderin melonun form tutması onun performansını etkileyecektir ben yasinden korkuyorum sağ tarafa mutlaka oyuncu transferi şart

bu takımda sneijder varken 4-4-2 oynanmaz ya burak gidecek yada yedek bekleyecek. avrupa maçları için konuşuyorum yoksa bizim ligde derbiler dışında burak oynar sorun olmaz. poldinin zamana ihtiyacı var sneijderin melonun form tutması onun performansını etkileyecektir ben yasinden korkuyorum sağ tarafa mutlaka oyuncu transferi şart

Sen olayı anlamamışsın bence.Adam mesela demiş.Herkes üzerine oyun mu kuracağız demiş haklı da.Burak 4-4-2'de oynar.Sneijder 4-2-1-3 Podolski 5-4-1 falan filan mesela herkesin en iyi oynadığı oyuna göre kadro kuramayız.

Geri
Üst Alt