#11 Lukas Podolski

Podolskiyle pandevin ne alakasi var ya

Podolski dunku macin en etkilisiydi.

Pandev'den tek farkı daha diri olması. Çok pas hatası yapıyor, Pandev bu kadar pas hatası yapmazdı mesela ve daha net gol vuruşları yapardı. Geçen sene harcadılar adamı bu sene Podolski çok bi farkı olmadan oynuyor bunu demeye çalışıyorun.

Dün sol kanata geçince maçın tek izlenesi adamı oldu....Sol forvet oynarsa yada içe kateden sol açık oynarsa çok çok başarılı ligi sallar

Ben kendimi bildim bileli bu adamı sağ kanat da görmedim ne Köln de ne Bayern de ne Milli takımda ne Arsenal da. Inter de izlemedim ama Mancini orada oynatmış olabilir, onun da bu takıntısı vardı. Bu bizim yerli hocalardaki devşirme futbolcu sevdasını hiç bir zaman anlamayacağım.

O kadar bayılıyorlar ki onu oradan alıp bunun yerine, bunu da yerinden alıp başka yere koymaya. Ya Umut ne arkadaş, bu adam kim de sen bu kazma için Sneijder ve Podolskiyi (Poldiyi ters kanata) kanatlara koyuyorsun.

Sneijderin kanat oynayıp da iyi performans gösterebildiği maç var mı?

Aynı Terim kafası bu Hamzadaki. O da bayılıyordu oyuncuları başka pozisyonlarda oynatmaya. Manevi babasının yolundan gidiyor Allahın Hamzası.

Poldiye gelince, bence sonradan sola geçince daha etkili oldu. Yani bana göre nadir savaşan adamlardan biriydi dün sahada. Selçukun da didinmesi, ofamsif anlamda oyunu forse etmesi de çok hoşuma gitti.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Problem Poldi degil ki, Poldi ye gelene kadar daha 40 tane baska oyuncu var. Ilk olarak sen tek sol ayagini makine gibi kullanan adami sag kanata haps edemessin, zaten sag tarafta tek özürlü sabri var, napsin orda ? Umut desen ortalikta ninja gibi saklandi, Burak desen bos kaleye gol atamicak. 70-80 dakika da geriden gelip bi depar atti rakipe, bunu burak hayatta yapamazdi, hele ne o dakikka nede faulsüz becerebilirdi.

burak-umut'tan kurtulmak gerekiyor. burak'ı satıp llorente'yi almak lazım.

umut'u rize'ye verip üzerinede 2-3 m euro para, kweuke süper olur. llorente as kweuke yedek santrafor, arada ikisi birlikte oynar.

süper ligde böyle hayvani santraforlar cok is görüyor, rakip savunmayı dövecek santraforlar.

bizim hücum hattı ise tam tersi rakip savunmadan dayak yiyor.

Podolski alışıktır Arsenal'den ilk maçlarda sapıtıp sonra vitesi arttırıp şampiyonluk kovalamaya da bizde o işi yapacak TD yok,kadro zaten birbirini yedi yiyecek ; TD'mizin yaptığı saçma sapan açıklamalar takım içindeki bölünmeyi maksimuma çıkardı.Ama Sabri var üzmesin kendini; olmuşa ve Sabri'ye çare yok :)

İyi bir Td gelir ve yerinde oynarsa taraftarın sevgilisi olur; yerine geçtiğinde neler yapabileceğini gösterdi.

burak-umut'tan kurtulmak gerekiyor. burak'ı satıp llorente'yi almak lazım.

umut'u rize'ye verip üzerinede 2-3 m euro para, kweuke süper olur. llorente as kweuke yedek santrafor, arada ikisi birlikte oynar.

süper ligde böyle hayvani santraforlar cok is görüyor, rakip savunmayı dövecek santraforlar.

bizim hücum hattı ise tam tersi rakip savunmadan dayak yiyor.

bu iki defolsun ya, bir sezon forvetsiz maclara bile raziyim

Dünkü maçın en iyisiydi aksini söyleyenlere gülebilirim sadece. Tek sorun kendisine ayak uyduracak oyuncu bulamadı bi türlü.

Joseyle birlikte takımda en beğendiğim adam.. Hala şunu anlamayanlar var podolskinin alt yapısı çok sağlam.. sivas maçı vasat gibiydi bir çıktı burakın umutun 10 kez denese atamayacağı golü attı..Durur durur bir şut çeker gol olur bir drbbling yapar verkaça girer golü atar.. dün biraz şanssızdık takım olarak top kaleye girmedi bir türlü.. Hamzanın hatası umut-burak-podolski 3'lüsüyle başlamaktı..Podolskiyi Burakın yanında second striker olarak oynatacaksın ..Ama bu sistemde sneijder sol kanat gibi takılıyor.. Ya da poldi tek forvet oynayacak 4-2-3-1 yapacağız bu sefer de kanat adamı lazım..

Bu adam tek forvet olarak bizde çok iş yapar. Adamın mantalitesi ve oyun şekli tam bir forvet.

Ayağına hakim olması uzaktan kaleyi görebilmesi bir nevi onu forvet oynamaktan alıkoyuyor. Bu özellikleri yüzünden TDler forvetin arkasında yararlanmak istiyor kendisinden.

Çok beğendim bizdeki performansını. Ama zannederim asla forvet olarak göremeyeceğiz takımda buna üzülüyorum.

Bu adam sol kanattan başka yerde OYNAMAZ HAMZA

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sahanın en iyisi adamı pandev ile karsilastiriyorsunuz ya helal olsun derim size

Podolski ile Pandev'i kıyaslamak yanlış. Dün uzaktan bir sürü etkili şut attı adam. Pandev'in ben bizde uzaktan şut attığını hatırlamıyorum. Şanssızdı. O şutlardan biri gol olsa şu anda tüm medya Podolski'yi konuşuyor olurdu. Ha bu şutlar bir maç gol olmaz, öbür maç gol olur, sonra ağır eleştirdiğiniz için pişman olursunuz.

Pandev'in depar attığına veya zıpladığına şahit olmadım.

adamı sag kanat oynat mevkisinden ayrı yerlerde fantazi ara Sonra cöp de adam bi mac kötü oynadı diye Eleştrmek yanlıs Takımda Muslera bile dün hata yaptı ne yplm kötü oynadı diye eleştirimi Yapcaz muslera bu güveni Hemenmi kazandı oynayarak kazandı sneıjder de öle podolski kaliteli oyuncu mevkisinde yararlanırsa o zaman fayda saglar sneıjder bile dün nerde oynattı adam sneıjderde kayıptı dün sonradan mevkisine dönünce bişeyler yapmaya calıstı oda gününde degildi yani Bazı oyuncular gününde olmaya biliyor ben podolskiden hala umutluyum bu kadar kazma varken podolskiyi eleştirmek ilginç! ona sıra gelene kadar ilk önce takıma 0 katkı ypaıp yıllardır para kazananları eleştirmek daha makuldr!

Forumda herkes kafayı yemiş pandev kim podolskinin yanında.

Geri
Üst Alt