#11 Lukas Podolski

daha kendini bulmadı poldinin en çok hayran olduğum özelliği olan İsabetli mermi gibi şutlarını göremedik 3 maçtır :( konyadaki mehamıdır nedir poldinin atması gereken füzeleri o attı !!!

Ters kanatta oynatıldığı sürece verimi sıfıra yaklaşır... Robben olması bekleniyor ters ayak ve ters kanatla... Onun yeri sol kanat!

adamı sada oynatıyor prensi umut yüzünden, lukas ne yapsın.

Real maçında Osmanlının 2.yarısında solda oynadı gayet iyi oynadı neden sağda oynatıp curutuyor adami

Nerede oynadığı önemli değil bence, sonuçda CL maçı değildi, bu seviyede bir oyuncu 1 tane bile olumlu hareket yapamaz mı? Şu seviyedeki bir ligde

cok formsuz, sol kanatta oynasada üst düzey performans beklemiyorum.

umarım 9.haftaya kadar kendine gelir.

bunun yerine sag kanada joel campbell gelseydi 1000 kat daha iyidi

bundan hicbir umudum yok

burada poldi poldi diye ölenler nerede kafalarini kuma gömmüsler :)

Nerede oynadığı önemli değil bence, sonuçda CL maçı değildi, bu seviyede bir oyuncu 1 tane bile olumlu hareket yapamaz mı? Şu seviyedeki bir ligde
açıkçası bende hayal kırıklığı yaşadım !! belki de bu forumda en çok isteyen kişi bendim poldiyi hala çok ümitliyim ama dediğin gibi süper kupa ile birlikte 4 resmi maç oynadı ve o beklediğim bazoka şutlarını scud füzelerini göremedik !! şut çekme pozisyonlarında da çok kötü vurdu !! sanırım inanılmaz bir maç eksiği var yada oynadığımız sistem poldiye göre değil !! ama ne olursa olsun konyalı meha bile bizim kaleyi şut bombardımanına tutarken alman panzerinin kaleyi bulan 3 maçtır nerdeyse 1 kafa golü dışında isabetli sert şutunun bile olmaması enteresan !!

bunun yerine sag kanada joel campbell gelseydi 1000 kat daha iyidi

bundan hicbir umudum yok

burada poldi poldi diye ölenler nerede kafalarini kuma gömmüsler :)
burdayım hocam :) gerektiğinde en sert eleştiriyi de yaparım poldiye !! ve dünden beri yapıyorum !!ama mutlaka senide kendine hayran bırakacağı gün gelecek poldinin buna hala inancım tam !!

bu adami kimsenin istememesi ve bizim capsizlarin kimseyi almayi beceremezken poldi'yi alabilmelerinin bir sebebi var ;););)

burdayım hocam :) gerektiğinde en sert eleştiriyi de yaparım poldiye !! ve dünden beri yapıyorum !!ama mutlaka senide kendine hayran bırakacağı gün gelecek poldinin buna hala inancım tam !!

kardes ben poldi'yi cok izlemis biriyim. bu adamdan sneijder-vari hareketler bekleyemezsin, teknigi sifirdir yani adam falan calimlayip sifira inip orta falan acamaz, bu adami 2. forvet/sol forvet olarak oynatabilirsin ancak burak'in yaninda 4-4-2 sisteminde

bakma sen arsenal'de bize karsi iyi gözüktü cünkü biz cok kötüydük ama poldi bu takima hicbir arti deger kat(a)maz yasin bundan 1000 kat faydali

bu adama verilen her kurus zarardir ve jpk transferinden farki yoktur benim icin

kimseyi alamadiklari icin taraftari susturma amacli bunu aldilar ama bunu da zaten kimse istemiyordu ve bize geldi

kardes ben poldi'yi cok izlemis biriyim. bu adamdan sneijder-vari hareketler bekleyemezsin, teknigi sifirdir yani adam falan calimlayip sifira inip orta falan acamaz, bu adami 2. forvet/sol forvet olarak oynatabilirsin ancak burak'in yaninda 4-4-2 sisteminde

bakma sen arsenal'de bize karsi iyi gözüktü cünkü biz cok kötüydük ama poldi bu takima hicbir arti deger kat(a)maz yasin bundan 1000 kat faydali

bu adama verilen her kurus zarardir ve jpk transferinden farki yoktur benim icin

kimseyi alamadiklari icin taraftari susturma amacli bunu aldilar ama bunu da zaten kimse istemiyordu ve bize geldi
poldiyi bende çok izledim elbette sneijder değil !! ama jem le kıyaslamak baya bir vicdansızlık olmuş !! üstteki mesajım da da yazdığım gibi şu an bende hayal kırıklığı yaşıyorum çünkü poldinin en önemli özelliği kaleyi bulan isabetli şutları ve sol çaprazdan yaptığı alda at asistleri ve tabi ki yine sol çaprazdan ceza sahasına girip attığı goller !! 4 resmi maçta bunları göremedik !! bir tek inter hazırlık maçında şino ile çok iyi bir pas alışverişinde bulundu birde sivasa attığı harika bir kafa golü var !! bu adam düzgün hiç maç oynamamış bu yüzden biraz daha zamanı hak ediyor benim için asıl olan poldinin ş.ligi maçların göstereceği performans önemli olan kriter bu !! eğer orda da yine sahada etkisiz kalırsa o zaman senden daha çok poldiyi ben eleştiririm !!

elde kalmaz. devre arasına kadar vasatı aşamazsa abd veya çin ligine satılabilir.

kanatlara bencede daha hareketli adamlar lazım. podolski gibi durağan bir oyuncu ile rakip savunmayı zorlayamassın..

açıkçası bende hayal kırıklığı yaşadım !! belki de bu forumda en çok isteyen kişi bendim poldiyi hala çok ümitliyim ama dediğin gibi süper kupa ile birlikte 4 resmi maç oynadı ve o beklediğim bazoka şutlarını scud füzelerini göremedik !! şut çekme pozisyonlarında da çok kötü vurdu !! sanırım inanılmaz bir maç eksiği var yada oynadığımız sistem poldiye göre değil !! ama ne olursa olsun konyalı meha bile bizim kaleyi şut bombardımanına tutarken alman panzerinin kaleyi bulan 3 maçtır nerdeyse 1 kafa golü dışında isabetli sert şutunun bile olmaması enteresan !!

Cevat bende inaniyorum Poldiye. Forumca 2 macta gomulmesini anlayamiyorum. Adamin mac eksigi 2 yildir var. Bunun kapanmasi zaman alacak. O da zaman istedi zaten ve hayvan gibi calisiyormus.

Ayrica göz ardi edilen bisey var. Osmanli macinda 75. Dakikadan sonra Hamza efendi onu sola aldi. O dakikadan sonra sut bombardimanina tuttu Osmanlisporu. Defanstan dondu, kaleci kurtardi , az farkla outa gitti , etkili pas cikardi hemen degisti adam. Ama bu sefer ileride Burak degil Umut vardi bide!!

Inanin bu adam kendine gelecek. Benim tahminim 2. Yari baslarindan itibaren kendine gelir. Tabi hh bu adami sag acik oynatmazsa!! :(

Cevat bende inaniyorum Poldiye. Forumca 2 macta gomulmesini anlayamiyorum. Adamin mac eksigi 2 yildir var. Bunun kapanmasi zaman alacak. O da zaman istedi zaten ve hayvan gibi calisiyormus.

Ayrica göz ardi edilen bisey var. Osmanli macinda 75. Dakikadan sonra Hamza efendi onu sola aldi. O dakikadan sonra sut bombardimanina tuttu Osmanlisporu. Defanstan dondu, kaleci kurtardi , az farkla outa gitti , etkili pas cikardi hemen degisti adam. Ama bu sefer ileride Burak degil Umut vardi bide!!

Inanin bu adam kendine gelecek. Benim tahminim 2. Yari baslarindan itibaren kendine gelir. Tabi hh bu adami sag acik oynatmazsa!! :(
senin nasıl yarmolenko aşkın varsa benim de poldi aşkım var abi :) inan her maç büyük heyecanla poldi yi izliyorum bir türlü benim beklediğim oyunu oynayamadı :( bende aynı fikirdeyim zamana ihtiyacı var ama ben ş.ligi maçlarında gerçek poldiyi saha göreceğimize inanıyorum umarım yanılmam !!!

Sneijdervari hareketler bekleyemezsin deyip calim atamaz demek. :) Sneijder de calim atabilen bir oyuncu degil.

Bir kanatin forvet ozellikli olmasi guzel ama yerinde oynamasi lazim. Osmanli macinda-real macinda iyiydi en azindan neler yapabilecegini gosterdi.

2 sene ki vasatligi devam ediyor,böyle gidersede bir bok olmaz prinz poldimizden

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk

3 aydır aynı fikri savunuyorum. Poldi serbest oynamalı. Golü koklayan ve hep doğru pozisyon alan biri ama bu adam çalım atamaz 1 e 1 rakiple bırakılmaz.

Podolski pozisyona sokulması gereken bir adam pozisyonu hazırlayacak adam değil.

Geri
Üst Alt