#11 Lukas Podolski

Yarin buyuk ihtimal yedek mis.

42 maçta 16g gayet iyi demek abartmak olur bence. Idare ederdi iste.

Herseyi gol üzerinden mi ölcüyorsun yahu? Adam sol kanat oynadi o sezon hemen hemen her macta.

Ligde 10 gol 11 asiste kötü diyorsan yuh yani. Bence gayet iyi ve yararli oynadi o sezon.

Son düzenleme:
Herseyi gol üzerinden mi ölcüyorsun yahu? Adam sol kanat oynadi o sezon hemen hemen her macta.

Ligde 10 gol 11 asiste kötü diyorsan yuh yani. Bence gayet iyi ve yararli oynadi o sezon.

Sen ne bekliyon lan bu adamdan 20 gol mu atsin ligde?

kötü demedimki

lakin genelde bakarsan Arsenalde gayet iyi dönem geçirdigini düsünmüyorum.

ha assistleri de katarsan 1. sezonunda fena degildi

kötü demedimki

lakin genelde bakarsan Arsenalde gayet iyi dönem geçirdigini düsünmüyorum.

ha assistleri de katarsan 1. sezonunda fena degildi

Sen genelden bahsetmedin ki, direk iyi bir sezon gecirmedi dedin. Evet genel bakinca kötüydü bence de 3 yil üzerinden bakarsak.

Ama ilk sezonu iyiydi yav ben izliyordum o sene maclarini Arsenal'in. CL de falan da fena degildi ama Münih cikinca ikinci turda havlu attilar.

Sen genelden bahsetmedin ki, direk iyi bir sezon gecirmedi dedin. Evet genel bakinca kötüydü bence de 3 yil üzerinden bakarsak.

Ama ilk sezonu iyiydi yav ben izliyordum o sene maclarini Arsenal'in. CL de falan da fena degildi ama Münih cikinca ikinci turda havlu attilar.

Bayerne karsi güzel gol atmisti.

Podolskinin iyi sezon geçirmesini isterimde adam kondisyonunu artirmasi lazim. Daha az sosyal medya ve daha fazla antrenman. Arsenal taraftari Podolskiyi sosyal medyada fazla aktif oldugu için çok elestirdigini hatirliyorum.

Podolski-Yasin-Sinan ayni anda sahada olmalari lazim.

Son düzenleme:
Güray teknik taktiki geç haklısın belki ama adamın topa vurcak hali kalmamış yahu topa takılıp düşmeler filan gerçek poldinin onları tavana asması lazımdı
Sadece bir pozisyona göre bir değerlendirme yapıyorsak vay bizim halimize, burdakilerin çoğu sneijder ilk geldiğindede aynı şeyi söylemişti sistemi bozuyor diyenler bile vardı.

Bizim sistemi bozan bir oyuncu var oda Burak Yılmaz, Galatasaray'ı Galatasaray yapan her zaman hücum presti Burak Yılmaz da bu hiç yok; bizim en beğendiğimiz futbol ne zaman oynandı 96-2000 yılları arasi Hakan Şükür vardı ve 2011-2012 sezonu Elmander vardı iki oyuncunun ortak özelliği rakip sacunmaya kolay oyun kurdurmuyordu zaten Türkiye Liginde bu şekilde oynayan takımlar şampiyon oluyor çünkü anadolu takımlarinin defansı en ufak preste hata yapabiliyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece bir pozisyona göre bir değerlendirme yapıyorsak vay bizim halimize, burdakilerin çoğu sneijder ilk geldiğindede aynı şeyi söylemişti sistemi bozuyor diyenler bile vardı.

Bizim sistemi bozan bir oyuncu var oda Burak Yılmaz, Galatasaray'ı Galatasaray yapan her zaman hücum presti Burak Yılmaz da bu hiç yok; bizim en beğendiğimiz futbol ne zaman oynandı 96-2000 yılları arasi Hakan Şükür vardı ve 2011-2012 sezonu Elmander vardı iki oyuncunun ortak özelliği rakip sacunmaya kolay oyun kurdurmuyordu zaten Türkiye Liginde bu şekilde oynayan takımlar şampiyon oluyor çünkü anadolu takımlarinin defansı en ufak preste hata yapabiliyor

3 maça göre değerlendirme yaptım bir pozisyonu örnek verdim ki doğru bir örnekti

Sneijder drogba gelince başka bir sisteme geçtik hiçbirzaman sistemi bozdular demedim sistem zaten sezonbaşı bozulmuştu

bizde sistem mistem vardida ben mi hatirlamiyorum ? Daha giden oyuncularin yerine kaliteli oyuncu almiyorsun. Herifin aklinda taktik maktik bile yokki. Yoksa böyle fantezi transferler yapmazdi. Resmen 11 oyuncu seciyor (Allah bilir zar atarak) oynayin diyor. Resmen Fut Draft oynuyor bu herif bizimle. Random taktik random formasyon random oyuncular

O değilde niasse ne top oynuyor adam

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam türkiyeye yatmaya gelmiş açık ve net !

sahte basmalar geri dönüomuş gibi yarım ayak geri koşmalar

Grosskreutz a çok eğlenicez derken istanbul gece hayatından bahsediodu belli..

Geri
Üst Alt