#11 Lukas Podolski

Yahu neden Milli Takım üzerinden savunuyorsunuz anlamıyorum? Sanki MT'nin yıldızı altı üstü rotasyon oyuncusu.

Adamın en büyük özelliği şut ve onu bile yapamıyor. Poldi 10 defa topla buluştuysa iyidir.

Sinan bile ondan çok daha etkili oldu. Sonra bunları deyince yabancı düşmanı diyenler oluyor.

istikrarsız olduğu İnter döneminden beri bir gerçek ama topla buluşamaması şuan en nihai sebebi takım kurgusunun yanlış olması ve Podolski'yi yanlış yerde değerlendirmesi. Podolski forvetten devşirme kanat oyuncusu ama tabi bildiğimiz kanat oyuncuları gibi değil malesef top alıp yürütmez, 4-3-3'ün sol forveti olarak oynatırsan veya benzeri bir formasyon da daha çok verim alınabilir ancak niyeyse Sneijder'i forvet arkasına çekmek yerine Sneijder sol forvet olarak oynuyor genelde maçları.

not: milli takımın rotasyon oyuncusu demek de çok büyük haksızlık olur, sonuçta adam Alman Milli takımında çıktığı maçların %90'nı ilk 11.

Son düzenleme:
Konoplyanka işi yaştı zaten adamın peşinde bir dünya takım vardı almak kolay değildi sadece çok akıllı ve işi bilen yöneticiler olsa alınabilirdi ancak bu demek değilki Podolskiden daha uygun ve daha klası bulunamazdı,Balasz Dzsudzsak gibi Podolskinin yarısı maliyetle iki katı iş yapabilecek bir oyuncu alınabilirdi ve kesinlikle bizim takımın ihtiyacı olan kanat tipide buydu hızlı,seri ve teknik ayrıca güçlü ve sağlam bir forvetede gerek vardı Gignac,Huntelaar tarzında ancak böyle iki takviye gerekirken bu iki mevki içinde yetersiz olan ve form olarak düşmüş Podolski çok net şekilde yanlış tercihti.

sinan gümüş oynamalı. ama şu var. umut yerine forvette tercihimdir burak sakatken. hattta forvette sinan gümüş de denenebilir diyorum. ama bakalım ilerleyen günler ne gösterecek

Sistemsiz bir takimda fiyasko olma olasiligi buyuk demistim oyle olacakta.

Iyi oyuncu ama bu takimi sirtinda tasiyamaz cunku takim degiliz. Ne oynadigimiz belli degil.

Burak yokken forvete geçsin kanatlarda da Yasin-Sinan oynasın bir de böyle deneyelim :)

Çizgi de oynamayacaksa niye aldın bu adamı anasını satıyım ki çizgide de oynayamıyor zaten herif. Sol forvet diyenler olmuş Sneijder'i forvet arkası oynatacaksın o zaman mecburen. Eeee oldu mu sana 4-3-1-2 sistemi. Ulan biz bu sisteme aylarca sövmedik mi günümüz futbolunda böyle sistem mi kaldı kanatsız olmuyor diye. Sol forvet oynayacaksa diğer bir ihtimal kalıyor arkasında Sneijder'i kanata hapsedeceksin ki iki ucu şeyli değnek. 2-3 maçla asıp kesiyonuz diyolar la yavrum olmuyo işte adamın saha içinde pozisyonu belli değil kanatlara bakıyorum maç boyu poldi yok ortada sürekli geziyor ki o işi Sneijder yapması lazım bide formsuzluk akıyor her tarafından ki sormayın gitsin. Ben asıp kesmiyorum şu an formsuz ileride düzelebilir ''belki'' diyorum.

Çok güçsüz.Çalışmıyormu bu adam anlamıyorum.Wesle bunun yüreyecek hali yok.

Çok güçsüz.Çalışmıyormu bu adam anlamıyorum.Wesle bunun yüreyecek hali yok.

wes formsuz olabilirde yürüyecek hali nasıl yok anlamadım

podolskiye dönersek daha 1 gün önce söyledim adam en iyi yaptığı iş şutları bile beceremez durumda bana tek pozisyon üzerinden eleştiri yapıyorsun dedi elemanın biri al işte kardeşim bugünkü josenin pasında attığı şutun açıklaması nedir burakla umut gibi kafayı bile kaldırmadan topa vurdu hiçbir art niyetim yok gördüğümü söylüyorum bize gelen ya gerçek podolski değil yada bitmiş...

wes formsuz olabilirde yürüyecek hali nasıl yok anlamadım

podolskiye dönersek daha 1 gün önce söyledim adam en iyi yaptığı iş şutları bile beceremez durumda bana tek pozisyon üzerinden eleştiri yapıyorsun dedi elemanın biri al işte kardeşim bugünkü josenin pasında attığı şutun açıklaması nedir burakla umut gibi kafayı bile kaldırmadan topa vurdu hiçbir art niyetim yok gördüğümü söylüyorum bize gelen ya gerçek podolski değil yada bitmiş...

Fizik olarak çok kötü durumda wes şuan çok net.Gerek fazla kiloları gerekse fizik olarak geçen senenin çok altında.Podolskide aynı şekilde.Adam topa vuracakken bile düşüyor.Ben ümitliyim poldiden kendine gelecektir.

Ben hâlâ ümitliyim Poldi'den

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Poldi forvete , sağa sinan , sola yasin geçsin dertler bitsin.

arkadas tatile mi geldin anlamadim ki? bu sekilde milli takima da artik giremesin , biraz canlan be, böyle devam ederse simdiden sezon sonu gitmesi gerekenlerin ilk basinda gelir, bakalim burakin sakatlik durumunda forvete cekilirse ne olacak

Valla zaten sevinmemiştim geldiğine şaşırtmıyor sağ olsun
2-3 maçta 1 gol atsın yeter benim için.
futbol olarak bir şey beklemiyorum.

tek özelliği şut atmaktı basit pozisyonlarda bile ya dağa taşa vuruyor ya da ayağının altından kaçırıyor. Düz yolda bile yürüyemiyor kayıp düşüyor.
kanatta olmaz demiştik, bunun yüzünden yasin de sağda oynamak zorunda kalıyor.

En azından Kewell kadar oynar diyordum da, Kewell'a çok ciddi ayıp etmişim. Osmanlı maçı dışında gram etki yaratmadı daha.

Olmaz agalar geçiniz.net!!!
Bazı isimleri oynatmanın içimize ettiğini ne zaman görecek bu teknik ekip??

Burak umut sabri poldi aşkları takımı bitiriyor..

Gençlik dinamizm lazım bize..

Niasse alsak daha iyiydi
Adam resmen sirtliyor lokomotif i

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt