#11 Lukas Podolski

Deplasmanda rakipler sneijdere focuslanıyodu tüm numaramız bitiyodu.
Artık Poldi ve Sneijder var.
Maxide gelirse sağ kanatda çalışacak

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Deplasmanda rakipler sneijdere focuslanıyodu tüm numaramız bitiyodu.
Artık Poldi ve Sneijder var.
Maxide gelirse sağ kanatda çalışacak

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadro şans bal bir şekilde gol atar bu kadar hücum gücüyle,ben gol atmadan bitireceğimiz maç sayısının maksimum 1 veya 2 olacağını düşünüyorum.Yeter ki gol yemeyelim.

sonunda kavustuk reise

bi görüş...
Lukas Podolski, Galatasaray'ı hayata dönüş projesi olarak görürse çok verimli olacaktır. Hagi de o yaşlarda geldi ve patladı.

Harika oldu bu transfer. Poldi çok canlar yakacak Kewell etkisi yaratacaktır.

Müslüman ülkede ramazan ayında çay içip insanları tahrik ediyor. Fes edilsin sözleşme.

Hoşgeldin panzerfaust. :gsbayrak:

Çay var İçersen..
Parçalı Var Giyersen..
fenev Var S****sen..

Evet zaten bu yüzden Sneijder ile Podolski'nin birbirlerini şut pozisyonuna sokacağını düşünüyorum. Her ikisine de baskı yapsalar Yasin ile Burak fırlar bir yerlerden onları pozisyona sokarlar. O yüzden kesinlikle nokta atışı bu transfer.

Tek başına iken bile Sneijder'e önlem alamadılar, önüne gelene çakıp durdu. Şimdi bir de sol ayaklı zımbacı Podolski geldi , 2 sini birden kapatmak öyle zor ki. Birde sağ kanat toparlanırsa , bir de bu 2 şutörün rakip kaleye yaklaşmasını sağlayacak topu ilerde tutabilen bir forvet alınırsa geçen yıl o son 6 maçta koca GSı ceza sahasına hapseden kıytırık takımlar bu takıma aynı şeyi yapmaya çalışırsa çok fena cezalandıracak kaliteye erişiyoruz.

Neydi o Rize maçından önce son 6 maç !!

CJE7tUBWwAAnqTO.jpg:large

objektif açıdan yorum yapacak ve podolskinin son yıllarını bilen bir taraftar bu transferden yararlı olur muyuz? yorum yapabilir mi?

objektif açıdan yorum yapacak ve podolskinin son yıllarını bilen bir taraftar bu transferden yararlı olur muyuz? yorum yapabilir mi?
Süper lig mantığıyla düşünürsek bu seneki en önemli sorunumuz baskı kurmaktı. Bu da ileriye top taşıyacak oyuncumuz olmamasından kaynaklanıyor. Hala böyle bir oyuncu almadık.

Ancak şu bi gerçek ki içeride her maç bol bol şut sansı yakalıyoruz. Bu açıdan skora fazlasıyla katkı yapacaktır. Iyi bir taşıyıcı bir oyuncuyla ise taktiksel açıdan da fazlasıyla faydalanabiliriz. Asist yüzdesi yüksek.

Kac numarali formayi giyecek Lukas, bilen varmi ?

Son düzenleme:
Twitterda ingilizler hep iyi şanslar Podolski tarzi msjlar atmış

Kurtulduk fln diyen görmedim

Geri
Üst Alt