#11 Lukas Podolski

İyi oynadı dikine iyi kat etti hantal olmasına rağmen fena değil bu konuda forvette çok daha iyi olur,Poldiyi sağ kanatta oynatmak belkide en kötü tercih sol kanat,forvet,forvet arkası buralarda oynaması daha uygun Astana maçında Sinanla çift forvet oynasa çok iyi olur.

En iyi macini oynadi.

Daha iyi olacak 1-2 Mac sonra,hamza takimi calistirmamis 65-70 de dökülüyoruz takim olarak

Sinanı oynatmıyo bile hoca yasinde değişik işler yapıyo bu sene bi türlü kendine gelemedi olcan mı hahahaha poldi forvet sinan yasin kanatlar olmalı bencede ama umutu kesmiyo bu hamza sıkıntı orda zaten.

O zaman kanat oyuncusu alsaydı. Podolski asla kanat değil. En iyi ihtimalle 4-3-3 sisteminde sol forvet oynar ama biz 4-2-3-1 oynuyoruz.

O zaman kanat oyuncusu alsaydı. Podolski asla kanat değil. En iyi ihtimalle 4-3-3 sisteminde sol forvet oynar ama biz 4-2-3-1 oynuyoruz.

Umut kesilmesin diye brumayı yolladı stoper alıp sağ beke koyuyo akli dengesi yerinde değil ki hamzanın biz neyi tartışıyoruz hamza gitmeden takım düzelmez.

tumblr_nvaqxhII6g1tlj1m7o1_1280.png

fizigi yerinde olsa iyi tobcu yaw

2 hafta önce Arena'da yenildigimiz macin ilk yarisinda yazmistim. Her an gol atabilecek oyuncu, ama oyun anlaminda yetersiz. Birde yanlis yerde oynuyor.

Hah Söyle işte yav,Almancı olsaydın bir beklentim olmazdı ama üstün ırksın olm sen Almansın, bu ligi donunda sallayacaksın.

ben pek sevmiyorum bunu ama simdilik full effort vermesi sevindirici

astanaya karsi golu var

Podolski den ziyade takimin genelinde bir fizik sorunu var, yaz kampini cok kötü gecirmis bir takimimiz var. 60-70 den sonra takim cok bariz oyundan düsüyor.

Hamza yazin sacmasapan isler pesinde kosacagina takimi calistirmaliydi. Abuk zubuk oynamayacak ve yollanmalari belli olan adamlarin üzerinde duracagina cekirdek kadroyu daha iyi calistirsaydi.

Kondisyon diye birsey yok takimda.

fizigi yerinde olsa iyi tobcu yaw
fizik yerinde de ciğer yetmiyor sanki..kardiyo çalıştırmamışlar mı adama anlamadım ki , antrenmana bisikletle giden bir adamdan bahsediyoruz.Bence oynamaya oynamaya temposunu yitirmiş aynı sneijder'in bize ilk geldiği zamanki gibi , RVP'de de benzer sıkıntı mevcut.

Geri
Üst Alt