#11 Lukas Podolski

Bağımsız GS Haber ‏@GsHaber24
Podolski: Sağda başladım, sola geçtim, sonra forvet arkasında oynadım. Pozisyon değişiklikleri yüzünden oyunuma tam konsantre olamıyorum.

lukaş neden böyle tabi ki Hamza yüzünden :(

Podolski: "Maça sağ kanatta başladım, sola geçtim, sonra forvet arkasında oynadım. Bu değişiklikler yüzünden oyunuma konsantre olamıyorum."

Artık oyuncularda herseyin farkında.Degisiklikler ezbere ve yaptıgı hamleler lehimize olacagina hep aleyhimize oluyor.

Hayatında sağ kanat oynamamış adamı bizim hain sağ kanat yapma derdinde. Ulan Hamza sen nasıl bir bela oldun br başımıza.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ya forvet oynat ya da hiç oynatma Hamza.Hay senin Umut'una.

Sürekli oyundan çıkan sen oluyorsun ?

Podolski: Bunun nedenini bana değil hocaya sorun. Hatta başkana sorun.

Podolski: Oyuna konsantre olamıyorum sürekli yerim değişiyor. Bu yüzden iyi oynayamıyorum.

bence durumu anlatmış ki bana görede durum bu. maç içinde sürekli yer değiştiriliyor veya yerinde oynamıyor. hatta birkaç maçta gördüğüm kadarıyla gözü sürekli kenarda ve yeri ile ilgili birşeyler anlatmaya çalışıyor ama nafile ne yazıkki... birde etrafındaki çok kaliteli forvet ve orta saha adamlarımızıda es geçmemek lazım(selçuk,bilal,umut,burak)

Futbolcuların morali ve pozisyon değişikliği herşeyi özetliyor.Dedigim gbi hamza istifa etmedikçe hiç bir futbolcudan adam gibi performans beklememek gerek.Ne doğru pozisyonda oynuyorlar ne de adam gibi idman yapıyorlar.

Forvet mevkisinde denenmeli 1-2 maç

Yine aynı performansı sürdürmeye devam ederse

Direk yedek bırakılmalı

silüet gibi sahada dolandı durdu hatta 2.yarı oyunda mı diye arkadaşlara sordum.
evet yerinde oynamıyor belki ama bu kadarda olmamalı...
Ya renktas adam ne yapsın Allah aşkına takım ileri çıkamadıki bunun sebebide tamamen orta sahanın yetersizliği buna bide Umut'un topu iki saniye ayağında tutamamasi eklenince adamlar ha bire geldi, Sneijder bile etkisizdi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hamza adamın alışık olmadığı yerde oynatıyor eyvallahta kardeş sende şu şutlarını artık düzelt.Dağlara taşlara atmandan sıkıldık.

Podolski'den daha erken bu sözleri bekliyordum açıkçası.. Çünkü agresif bir adam, bence bugüne kadar iyi sustu.. Hamza denen hoca bozuntusu net bu adamın iyi oynamasını istemiyor, transferini de istememiştir büyük ihtimal.. Zaten yerliler dışında iyi oynamasını istediği yabancı da yok bence belki bir Muslera iyi oynasın da bir tarafımı kurtarsın diye bakıyordur olaya.. Adam sırf Hakan-Semih'le şansa bala 2 maç kazandım diye Chedjou gibi bir adamı kesti takımdan !! Şimdi ilk maçta ilk 11'e koyacak yine , maksat eleştiriler kesilsin.. Dün kazansaydık Chedjou da artık zor oynardı bu takımda bence.. Elinden gelse Sneijder de dahil hiçbir yabancıyı oynatmaz bu rezil

Yık ortalığı birader.Öyle bir yık ki ne Umut ne de Burak soytarısı bir daha formayı alamasın.Hadi panzerim.

Maçı tek başına aldı.Bundan sonra Umut'u oynatan İT OĞLU İTTİR.

Yok neymis formsuzmus, hadi ordan.

Geldiginden beri gayet istekli ve isabetli. Eeh Poldi'yi topla kendi sahanda bulusturursan etkisiz olur tabii rakip kaleden uzak.

Takımın birinci forvetinin kim olduğu apaçık ortada!

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt