#11 Lukas Podolski

Adam hırslı,istekli ve şuana kadar da gayet verimli.
Wes,Poldi yanına sağlam bir forvetimiz olsaydı ahh..
Şu yabancı futbolculardaki başarıya olan açlığın yarısı yerlilerde olsa diyeceğim de işte o zaman kalitede sorun yaşıyor yerlilerimiz malesef.

bu adam sayesinde az cok ayakta duruyoruz. hala bu adama sallayanlar var. saka gibiyiz.

bu adam olmasaydi gecen hafta rizeyle 14unculuk macina cikiyorduk. clde astananin gerisindeydik.

mustahakiz amk hamzayada dursunada burakada umutada sabriyede. hepsine mustahakiz.

Sampiyonlar liginde is yapamaz diyenler vardi geldiginde.

Hem sampiyonlar liginde,hemde ligde en cok gol atan futbolcumuz.
Bi bak bakalim o Sampiyonlar Liginde is yapmaz diyenler daha önce ne eklemis yazisina. Mesela oyun anlamda katki vermedigi ama her an gol atabilecek bir oyuncu oldugu söylenmis diye hatirliyorum ki tam öyle. Oyuna katki saglamiyor pek, gercek bu. Ama birden gol atiyor, tipik Podolski.

Özellikle ŞL maçlarında savunmaya katkısı çok iyi, sürekli oyunun içinde.

Ligde de top tutması, pas kalitesi iyi düzeyde.

Hangi maçtı hatırlamıyorum ama topu sağ tarafa açıp içeriye koşusu arkasından kafayla attığı gol Poldi'nin vizyonunun ve oyunun içinde yarattığı farkın ispatı bana göre.

Gerçekten çok kaliteli bir oyuncu, Sneijder harici bu kaliteye cevap verecek bir hücumcumuz daha olursa bu kaliteyi daha da net görürüz.

Özellikle ŞL maçlarında savunmaya katkısı çok iyi, sürekli oyunun içinde.

Ligde de top tutması, pas kalitesi iyi düzeyde.

Hangi maçtı hatırlamıyorum ama topu sağ tarafa açıp içeriye koşusu arkasından kafayla attığı gol Poldi'nin vizyonunun ve oyunun içinde yarattığı farkın ispatı bana göre.

Gerçekten çok kaliteli bir oyuncu, Sneijder harici bu kaliteye cevap verecek bir hücumcumuz daha olursa bu kaliteyi daha da net görürüz.

Antep maciydi. Denayere pas verip iceri kosmustu, Denayer ortaladi ve kafayla golü cakti Poldi.

Tek özelligi sol ayagıyla sut cekmesi olan bi tobcuyu abartmayalım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adamın buraya geldiğinden beri attığı gollerin birini burak atsa heykelinin dikilmesini teklif ederdin. yerli sevici medya tarafından gözleri kör edilmiş bu zihniyet burak,selçuk gibi adamlara bayılır.Podolski,sneijder gibi adamlarında herşeyi mükemmel yapmasını bekler.

Transfer sezonu başladığında huntelaara gerek yok burak var diyen sevgili kuş avcısı sen kuş avlamaya devam et....

Adamın buraya geldiğinden beri attığı gollerin birini burak atsa heykelinin dikilmesini teklif ederdin. yerli sevici medya tarafından gözleri kör edilmiş bu zihniyet burak,selçuk gibi adamlara bayılır.Podolski,sneijder gibi adamlarında herşeyi mükemmel yapmasını bekler.

Transfer sezonu başladığında huntelaara gerek yok burak var diyen sevgili kuş avcısı sen kuş avlamaya devam et....

İşine bak futbol fakiri ben selcugu eleştirirken siz tapıyodunuz

Sent from my iPhone using Tapatalk

yav atmayin be

izledik iste son maci

45+2 de sut atti uzaktan

47 dk adini duymadik

2.yari golu disinda yine yok

atmayin ve trasi birakin artik

elanodan kaldi bu tras olayi

yok yanindaki oyuncu yok arkasindaki oyuncu

uydur babam uydur

Almanya Euro 2016 formasi tanitilmis, bayagi gösterissiz sade bir forma olmus. Sanirim formanin omuz ve kol bölgesinde Adidas'in klasik 3 cizgisi yok ilk defa uzun zamandir.

10462856_1017559634963549_7846887252334638035_n.jpg

Bakalim bizimkiler ne zaman tanitacak. Italya'nin formasi da bugün tanitildi Facebook da görmüstüm.

Hoffenheim yalanlamis.

Oyun olarak bir katkisi olmadigini bizde biliyoruz ama skora katkisi oldugunu unutmamak lazim.

Kariyeri boyunca böyleydi zaten poldi gol vuruslari iyi ve herzaman dogru yerde.

Uzun zamandir aradigimiz golcu kanat oyuncusu poldi.

Poldi sol cizgide,10 numarada Sneijder,sag cizgide ise Yannick bolasie gibi oyunada katkisi olan bir oyuncu olsa takimda ideal bir hucum hatti olurdu.

Bu arada aldigimizda cl icin vasat denilen adam Arsenal'in da son dönemde cl'de en cok gol atan futbolculardan biri

Oyun olarak katkısı olmadığına katılmıyorum. Bu adamın defansa yardımını görmeyen Refik gibi at kafaları Badminton'a yönelebilir. Benfica maçında sağ tarafı Denayer'le çok iyi kapattılar adam bütün maç geriye geldi. Hatta ileri gidiyorum Keita'dan beri bu kadar defansa yardımcı olan kanat oyuncusu görmemiştim ben sürekli geriye de geliyor Podolski. Ama kapılan toplarla iyi çıkamadığı için dribbling halinde milletin gözüne batmıyor sanırım. Bu konuda katılamayacağım. Bence forvet oynatılıp minimum şekilde yorulması lazım. Sürekli git gel yapan Podolski bu şutları atabiliyorsa ileride dinç kalan Podolski kesinlikle daha fazla iş görür. Bu adam harbiden çok tehlikeli kaleyi gördüğü anda yapıştırıyor kalecilerin de şansı olmuyor genelde şutlarda. Forvette oynatılması gerek artık herkes görüyor bunu da görmeyen tek kişi bizim tipsiz.

Son düzenleme:
Oyun olarak katkısı olmadığına katılmıyorum. Bu adamın defansa yardımını görmeyen Refik gibi at kafaları Badminton'a yönelebilir. Benfica maçında sağ tarafı Denayer'le çok iyi kapattılar adam bütün maç geriye geldi. Hatta ileri gidiyorum Keita'dan beri bu kadar defansa yardımcı olan kanat oyuncusu görmemiştim ben sürekli geriye de geliyor Podolski. Ama kapılan toplarla iyi çıkamadığı için dribbling halinde milletin gözüne batmıyor sanırım. Bu konuda katılamayacağım. Bence forvet oynatılıp minimum şekilde yorulması lazım. Sürekli git gel yapan Podolski bu şutları atabiliyorsa ileride dinç kalan Podolski kesinlikle daha fazla iş görür. Bu adam harbiden çok tehlikeli kaleyi gördüğü anda yapıştırıyor kalecilerin de şansı olmuyor genelde şutlarda. Forvette oynatılması gerek artık herkes görüyor bunu da görmeyen tek kişi bizim tipsiz.

Bu adam ceza sahasinda 1 defa topla buluşuyor golü yaziyor. Dedigin gibi Hamza bunu utanmasa defanstta oynatir. Herif durmadan adam kovaliyor. Burak gibi eli belinde gezmiyor.

Geri
Üst Alt