#11 Lukas Podolski

hazır piyasası varken Çin'e satılsın 8-10m euro'ya falan çok kaymak olur

Ee ? Bu da giderse kimle oynayacaz lan biz ? Oldu olacak satın Muslera ve Sneijder'i de. Lig Tv'yi iptal etmeyen şerefsizdir.

---------------------------------------------------cenk--------------------------------------------------
--sabri-----------------------koray--------------------------------semih---------------------olcan---
-------------------------------------------donk----------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------selçuk-------------------------------------------
--linnes--------------------------------------emre çolak------------------------------------yasin-----
---------------------------------------------umut bulut--------------------------------------------------

böyle çıkarsınız artık sahaya.

Para eden kim varsa elden çıkarıcak bunlar belli

Para eden kim varsa elden çıkarıcak bunlar belli

Tamam işte. Para etmeyen kadroyu da ben izlemem. Zaten ülke gündeminden, ortamın pisliğinden, günlük hayattan bunalmış bünyemi iyice depresyona sokamam. Galatasaraylılık bizim gibilerde ebedi. Ama kendimize zulmetmenin de anlamı yok. Zira ben sahada Umut'un sıfatını her gördüğümde hayattan soğuyorum.

galatasaray-umut-bulut-ile-resmen-anlasti_719105_340_226.jpg

Yıpratıyor beni şunu görmek.

Umutu kakalarsak yüzyılın en büyük kazığını atarız. Çinlilere tekstilde ve diğer branşlarda bize attıkları kazıkları komple geri yollamış oluruz. Şu Umut gitsin Çine hava limanın da uçağa kadar özel olarak götürürüm.

Acaba gerçekten gidici mi? Takımdan çabuk bıkmış ve sahada her şeyi çok net görüyor. Bu takımdan bir yol olmayacağını da görüyor. Çin'e gitmek Euro 2016 için zor karar.

nie takımdan bıkmıs. bedava mı oynuyor ?

Takımda öyle büyük bir laubalilik var ki, kendini beğenmişlik diyelim veya. Kimse kimseye yardım etmiyor görmüyor musun? Takımdan bıkmak ile aldığı paranın da bir alakası yok. Bir yere kadar taşırsın, Podolski bugüne kadar zaten inanılmaz bir şekilde maksimum performans verdi ve takımı ayakta tutan adam oldu. Diğerleri izlerken adam motor gibi çalıştı. Zaten sakatlıktan da yeni döndü. Gayet normal yani.

Takımda öyle büyük bir laubalilik var ki, kendini beğenmişlik diyelim veya. Kimse kimseye yardım etmiyor görmüyor musun? Takımdan bıkmak ile aldığı paranın da bir alakası yok. Bir yere kadar taşırsın, Podolski bugüne kadar zaten inanılmaz bir şekilde maksimum performans verdi ve takımı ayakta tutan adam oldu. Diğerleri izlerken adam motor gibi çalıştı. Zaten sakatlıktan da yeni döndü. Gayet normal yani.

takımda yürekten oynayacak tek topcu kalmamıs de şuna.

podolski oynaya-cak-dı-da işteee takım falan filan...

kısaca alayı gidebilir murat kardeş.

ya ne motoru menemen kardeş.podolski anca çay içsin.

Geldi geleli boyle adam bir cikiyor gol atiyor. Arada 2 diagonel pas atip maci bitiriyor.

Sezonun tartışmasız en efektif oyuncusu konumunda şu anda.

Atiyor, atiyor, atiyor.....ama maalesef yeterince kullanamiyoruz. Emre, Denayer, Yasin, Sneijder, Sinan, Olcan ayni anda ilk 11 oynamali ve Podolski yi beslemeli. Selcuk-Umut olumsuz etki yapiyor.

Geri
Üst Alt