Cevat Bahri
Aslan Üye
- 18 Ocak 2014
- 7.610
- 18
- 633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakalim hamza ilk 11 oynatacak mi ?
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Oynatmamaya totosu yetmez bence.
Katılıyorum.Podolski'den adam geçmesi, topu alıp gitmesi falan beklenirse "Podolski bitmiş" muhabbeti başlar.Ben forvette daha etkili olacağını düşünüyorum.Kanatta zorlanabilir gibi geliyor bana. 2 hazırlık maçında da çabuk değildi gücüyle topa hükmeden etrafına servis yapan bi Podolski gördüm ben. Sneijder gibi ileride serbest rolde oynarsa daha fazla katkı verir gibi geliyor bana.
Takımdakiler onu kreatif bi sol kanat gibi görüp ayağına topu verip adamı geçmesi için izlerlerse bu başlık altında 'yetersiz' demeler falan başlayabilir. Nice maçında yapıldı Selçuk tarafından çünkü. Adama pası verip oyuncuyu geçmesini bekliyorlar. Podolski bu tipte bir oyuncu değil. Bu da Hamza'nın görevi.
İlla forvet olmasına da gerek yok serbest oynasa yeter bence.Katılıyorum.Podolski'den adam geçmesi, topu alıp gitmesi falan beklenirse "Podolski bitmiş" muhabbeti başlar.Ben forvette daha etkili olacağını düşünüyorum.
İlla forvet olmasına da gerek yok serbest oynasa yeter bence.
DM - Medel
CM - Xabi Alonso
OM-Sneijder
Yasin - Podolski
Santrfor
İsimler öylesine.
Acilen Burak yerine topla arası iyi, Drogba'nın geçen sene yaptıklarını yapabilecek pasör ve güçlü bir forvet bulmak gerek. Arkayı beslese gol ortalamamız artar. Sneijder ve Podolski gol şansı yüksek oyuncular.
4-1-2-1-2 değil.4-1-2-1-2 iyi olur mu sence hocam?