#11 Lukas Podolski

Bu kötü senenin günah keçilerinden biri olması olası ister kanat oynasın ister forvet şu oyun yapısıyla fark yaratamaz doğal olarak.

Yanlış gördüm yukardaki taktiği tamam. :D

4-1-2-1-2 nasıl olur peki?

Muslera
Veysel - Semih - Chedjou - Telles
Ceyhun
Selçuk - Melo
Sneijder
Burak - Drogba

Mancini zamanı denendi ama bu oyuncular ile olmadığını çok net gördük.

Süper ligde zaten katı bi savunma anlayışı var. Herkes minimum 3 orta sahayla oynuyor büyük maçlarda. Bizde kanatlardan vazgeçersek iyice kitlenir gibi geliyor bana takım. Üstelik kilidi açacak kreatif oyuncumuz da yok.

Muslera
Veysel - Semih - Chedjou - Telles
Ceyhun
Selçuk - Melo
Sneijder
Burak - Drogba

Mancini zamanı denendi ama bu oyuncular ile olmadığını çok net gördük.

Süper ligde zaten katı bi savunma anlayışı var. Herkes minimum 3 orta sahayla oynuyor büyük maçlarda. Bizde kanatlardan vazgeçersek iyice kitlenir gibi geliyor bana takım. Üstelik kilidi açacak kreatif oyuncumuz da yok.

Sneijder,Podolski,arada Yasin.Podolski çalım atmaz ama uzaktan şut atar.Geçen sene böyle kazandık maçların çoğunu hocam.

Ama bekler konusunda katılıyorum beklerimiz oynayamaz.

Sneijder,Podolski,arada Yasin.Podolski çalım atmaz ama uzaktan şut atar.Geçen sene böyle kazandık maçların çoğunu hocam.

Ama bekler konusunda katılıyorum beklerimiz oynayamaz.
Podolski en çok Sneijder'i rahatlatacak gibi geliyor bana. İleride top tutan ve aynı zamanda alan açan bir Podolski kanatları, hatta bekleri oyuna daha çok katacaktır. İnter maçı önemli. Bakalım hoca değişik isimler ile farklı bi anlayış deneyecek mi yoksa salt isimler üzerinden ve klasik düzenle devam mı edecek.

Hamza Nice maçındaki kadroyla çıkarsa anlayacam ki bireysel performansa odaklı bir sezon geçireceğiz gene.

Podolski en çok Sneijder'i rahatlatacak gibi geliyor bana. İleride top tutan ve aynı zamanda alan açan bir Podolski kanatları, hatta bekleri oyuna daha çok katacaktır. İnter maçı önemli. Bakalım hoca değişik isimler ile farklı bi anlayış deneyecek mi yoksa salt isimler üzerinden ve klasik düzenle devam mı edecek.

Hamza Nice maçındaki kadroyla çıkarsa anlayacam ki bireysel performansa odaklı bir sezon geçireceğiz gene.

Papaz her zaman pilav yemez hocam,geçen seneki gibi bir şampiyonluk geleceğini hiç ama hiç sanmıyorum.

Kanatta zorlanabilir gibi geliyor bana. 2 hazırlık maçında da çabuk değildi gücüyle topa hükmeden etrafına servis yapan bi Podolski gördüm ben. Sneijder gibi ileride serbest rolde oynarsa daha fazla katkı verir gibi geliyor bana.

Takımdakiler onu kreatif bi sol kanat gibi görüp ayağına topu verip adamı geçmesi için izlerlerse bu başlık altında 'yetersiz' demeler falan başlayabilir. Nice maçında yapıldı Selçuk tarafından çünkü. Adama pası verip oyuncuyu geçmesini bekliyorlar. Podolski bu tipte bir oyuncu değil. Bu da Hamza'nın görevi.
Bu analizi bizim taraftarın ekseriyeti göremedi ne yazık ki..
Herkes "ooo podolski alındı, hem de çok ucuza" diye seviniyordu saçma sapan.
Burada defaatle söyledim;
Podolski zaten çevik, hızlı ve çalım atabilen klasik bir kanat oyuncusu değil; topa iyi vuran,bitirici, pozisyon bilgisi yüksek, gücünü kullanarak oynayan bir futbolcu kimliğinde.

Takımın i topu orta sahadan alıp ileriye taşıyabilecek, meziyetli,çalım atabilen kanat oyuncusuna ihtiyacı var.Bu tarzda bir tek futbolcu kalmadı yahu takımda. Amrabat'ta,Bruma'da gönderildi ama hala kanat takviyesi yapılmadı ve gündemde de böyle bir gelişme yok.Sanırım hocamız "sağ kanatta umut,emre,olcan var,yeterli" diye düşünüyor. :/

Ya takımda 3 tane bitiren (Burak,Podolski,Sneijder) var ama 1 tane taşıyan,getiren yok; bu eksikliğin görülmemesi skandal olarak tanımlanabilir.

Bu analizi bizim taraftarın ekseriyeti göremedi ne yazık ki..
Herkes "ooo podolski alındı, hem de çok ucuza" diye seviniyordu saçma sapan.
Burada defaatle söyledim;
Podolski zaten çevik, hızlı ve çalım atabilen klasik bir kanat oyuncusu değil; topa iyi vuran,bitirici, pozisyon bilgisi yüksek, gücünü kullanarak oynayan bir futbolcu kimliğinde.

Takımın i topu orta sahadan alıp ileriye taşıyabilecek, meziyetli,çalım atabilen kanat oyuncusuna ihtiyacı var.Bu tarzda bir tek futbolcu kalmadı yahu takımda. Amrabat'ta,Bruma'da gönderildi ama hala kanat takviyesi yapılmadı ve gündemde de böyle bir gelişme yok.Sanırım hocamız "sağ kanatta umut,emre,olcan var,yeterli" diye düşünüyor. :/

Ya takımda 3 tane bitiren (Burak,Podolski,Sneijder) var ama 1 tane taşıyan,getiren yok; bu eksikliğin görülmemesi skandal olarak tanımlanabilir.

Ucuza alındı diye sevinmek doğru da bu adamı kanada atmak yanlış.

podolski eski enerjisinde degil en ucta daha ekonomik kullanırız, zaten cok sinsi bir hücumcu oldugundan süper ligde leblebi gibi gol atabilir.

bu adamdan max. verim alacagımız mevki santrafordur, kanatta düsük randıman verecek.

buraq ile gervinho'yu takas etsek hücum hattı arı gibi işler. gör bu hamleye hamza..

Zamanla ritmini yakalar,wes ile birlikte.
Fakat forvet ve melo yerine birini alamazsak hiçbirşey yapamayacaklar wesde öyle.

Forvet+Melo yerine birini almazsak kafamıza sıkmış oluruz.

11825104_1000918413300187_6760153758710338144_n.jpg

11828696_1000918439966851_8384815021140408373_n.jpg

suratlardan belli, kim ne kadar önemsiyor

7bMNRr.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bugün o kupa ellerinde yükselsin.

Geri
Üst Alt