#11 Lukas Podolski

Podolski iyi iyi. En önemlisi takımın zekası arttı bi kere. Bu adam aklıyla oynuyor birde fizikolarak iyi olursa müthiş bir katkı verir

Adam çok akıllı. Dikkat ettiniz mi bilmiyorum. Telles ne zaman ileri çıksa gitti beke geçti. Topsuz alanda oyunu çok iyi okuyor. Orta sahada boş alana kaçıyor hemen bizim sahte evlatlar gibi top ayağıma gelsin diye beklemiyor. Veya kale önünde boş alana kaçmıyor. Sneijderle iyi anlaşacağı zaten kesinde forvetteki gereksize ayak uydurabilecek mi ne kadar sürede çıldırtacak kendisini sorun orda

Şöyle adamlar varken Burak gibi bir kazmaya katlanmak zorundayız ya en üzücü yanı bu

Haydi aslanım. İlk lig maçında gol atarsan bunun moraliyle devamı da gelir diye düşünüyorum. Vurduğun gol olsun.

İlk maçında ilk gol. Panzer reis..

CMenRQvVEAA_jN5.jpg

kondisyon bitik

cok kotu durumda imho

Adam da yetenek var,hemde hala hic bir kayip yok o yeteneginden,ama su an hic hazir degil. Sanki 1 aydir kamp yapan bu Podolski degil gibi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Performansını konuşmak için erken. Kondisyonunu toplayınca ne kadar iyi bir transfer olduğunu gösterecektir zaten.

son pozisyonda sağda sabri yerine başkası olsa niye pas vermedin derdim de :D

şut attı şansını denedi naapsın

2-0 olana kadar saha da 1-2 pas dışında hiç bir şey veremedi.

Ama Alman geni var adam da ondan sonra 30 dakika da faydalı olacağının sinyalidir.

Fiziken seviyesi düşük. Özel çalışırsa toparlar ve faydalı olur. Profesyonel adam toparlayacaktır.

Helal Poldi. Oyunda etkisiz olsan da zor pozisyonda golünü attın. Büyük oyuncu böyle olur..

Şaşırdım doğrusu bu kadar kötü oynayacağını beklemezdim. Celta Vigo maçındaki forvet performansını referans almıştım, en uçta oynayabileceğini düşünmüştüm ama ilk izlenim hayal kırıklığı oldu. Doğrusu, şu anki formuyla kanatta da bir şey veremez gibi. Form tutması zaman alacak galiba.

Geri
Üst Alt