#11 Lukas Podolski

Sen tutupta topu ileri taşıyamazsan rakipler rahat paylaşırsa kontratağa bile çıkmazsan Podolski ne yapsın

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gole en yakın oyuncumuz. Her maç gol atacakmış güveni vermeye başladı bana. Gerçek Podolski'yi izlemeye başlıyoruz yavaş yavaş.

Sneijder'i sola alıp bu adamı forvet arkasına mı koysak ne yapsak?Tek forvet oynadığı zaman savunma arasında kayboluyo forvet arkasında driblingleriyle daha etkili olur

poldi snipden daha yararlı olacaktır bu sezon..Elıyo veriyo gol atıyor vesaire snip le ikisi dehşetül vahşet.

Golun sahibi, 2. goludede cok akillica pas verdi. Ben begeniyorum, süperstar felan degil ama yinede bu takimin en iyilerinden biri

Trt Spor'un haberi tamamen asparagas, kaynakları bir cafede çalışan garson yazık basın ne hâle gelmiş

Adam isini yapiyor yani gol atiyor,forvet oynamasi lazim.

Ilk yarida sneijder'in caprazdan kacirdigi bi pozisyon var Yasin'in pasinda,o pozisyonda sirti dönük tek pas yaparak pozisyonun gelismesini sagladi yani Burak ve umut'un 3 yildir yapamadigini yapti

Arkadaş sen böyle gol at-attır ki bizler kıs kıs gülüp oturma organı olanları izleyelim

1 golü var ofsayttı, 1 tane çok net kaçırdı kale içinden.

1 golü var ve 2.golün öncesinde kendisi hazırladı.

Daha ne yapsın adam? Erken gol attığımız maçlarda, dahada iyi oynar.En kötü ev maçlarında Umut-Podolskiye döneriz.

Bu adam sol kanat değil, sağ kanat hiç değil bunu böyle bilen ve böyle oynatan ağır futbol cahildir bu adam sol forvet. Eğer kanat olarak oynatirsak çöp, bitmiş, yatmaya gelmiş gibi lafları çok duyarız

Yardımcı forvet veya forvet oynamalı podolski. Çünkü kaleye yaklaşınca etkili bir oyuncu. Kanat oynayınca çok geri geliyor etkisiz kalıyor. Hamza bunu idrak edebilir umarım

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takıma devre arası top tutan bir forvet lazım en az ön libero kadar şart.

Podolskinin oynadığı yere takmayın. Çünkü istediği yerde oynuyor. Sağda solda ortada. Keyfine göre.

Hayatinda sag kanat oynamamis 30 yasindaki adamdan sag kanat yaratmaya calisan ÜSTÜN zeka bir hocamiz var.

Yemin ediyorum en cok da bu devsirme futbolcu sevdalarindan nefret ediyorum bu yerli hocalarin. Hepsi ayni mal.

At adami iste en uctaki bölgeye ne ugrasiyorsun Burak ve Umut kazmalari ile. Adam iki tane kafa golü atti, Burak ile Umutu üstüste koysan yine yapamazlar o kafa vurusunu.

Geri
Üst Alt