#11 Lukas Podolski

Kusura bakmasin hala hikaye. Sakar. Madrid macinda dusmesi, basaksehire karşı rahat pozisyonda topu eline carptirmasi resmen sakarlık.

Ama şu da var toparlanma egiliminde. Umarım kendine gelir. O zaman da bize keyifle atacagi bazukalari izlemek duser!

Kusura bakmasin hala hikaye. Sakar. Madrid macinda dusmesi, basaksehire karşı rahat pozisyonda topu eline carptirmasi resmen sakarlık.

Ama şu da var toparlanma egiliminde. Umarım kendine gelir. O zaman da bize keyifle atacagi bazukalari izlemek duser!

Sakar makar mücadele ediyo takımın yarısı yatıyo nedir bu yabancı oyuncularla alıp veremediğiniz anlamıyorum yerli kan emicilere laf edin birazda.

Sakar makar mücadele ediyo takımın yarısı yatıyo nedir bu yabancı oyuncularla alıp veremediğiniz anlamıyorum yerli kan emicilere laf edin birazda.

Ben futbolculari kafamda yerli yabanci diye ayirmam. Faydasina bakarim. Muslera, Denayer, Melo ve Sneijder hakkinda neler dedigim onlarin topiklerinde bellidir. Bunun disinda umut,burak,selcuk,semih, sabri gibi copler hakkinda dediklerim de bellidir.

Podolski su ana kadar basbaya sakarliklar yapiyor. Athletico macinda golluk pozisyonda ayagi dolanip dustu mu Semihin astana macinda yaptigi gibi?

Peki bu kadar bosken basaksehir macinda o topu stop ederken eline carptirmadi mi?

Ehhh bunlar sakarlik degil mi? Ne diyelim simdi buna? Ama yabanci ona serbest mi diyelim?

Bak bir de ne demisim? "Gelisiyor". Adam uzun sure yedek olmanin verdigi pasi uzerinden atiyor. Insallah iyi olacak.

Ben futbolculari kafamda yerli yabanci diye ayirmam. Faydasina bakarim. Muslera, Denayer, Melo ve Sneijder hakkinda neler dedigim onlarin topiklerinde bellidir. Bunun disinda umut,burak,selcuk,semih, sabri gibi copler hakkinda dediklerim de bellidir.

Podolski su ana kadar basbaya sakarliklar yapiyor. Athletico macinda golluk pozisyonda ayagi dolanip dustu mu Semihin astana macinda yaptigi gibi?

Peki bu kadar bosken basaksehir macinda o topu stop ederken eline carptirmadi mi?

Ehhh bunlar sakarlik degil mi? Ne diyelim simdi buna? Ama yabanci ona serbest mi diyelim?

Bak bir de ne demisim? "Gelisiyor". Adam uzun sure yedek olmanin verdigi pasi uzerinden atiyor. Insallah iyi olacak.

Semihin astana maçında yaptığı düpe düz mallıktı sakarlık değil.Bi oyuncu illaki sakarlık yapar burak gibi her maç yapmadığı sürece sorun olmaz.Podolski dediğin gibi maç eksiği yüzünden geldiğinden beri kendini tam gösteremedi ama hamzaya rağmen iyi gidiyo maç içinde 10 dk da 1 yeri değişiyo bi sola bi sağa bi forvete bi forvet arkasına geçiyo.

Ben yerli yabancı diye ayırt et demedim ama yasin , sinan , hakan balta dışında hiç bi yerli mücadele etmiyo ama kimse onlara ses etmiyo kötü bişey olduğunda ilk hedef nedense yabancılar oluyo.

Şu an 14 puanimiz varsa bunun 5-6 puanı Poldi'ye ait, attığı goller kritik gollerdi. Adama birde sakar diyorlar adım gibi eminim Başakşehir maçındaki golü çoğu futbolcu atamaz çünkü top bilalin kafasından sekip bir anda önünde kalıyor ve topa çok sert ve düzgün vuruyor, Sivas'a attığı kafa yine antep maçındaki kafası hepsi güzel goldü, birde adama sakar diyorlar futbolda maalesef her futbolcunun başına geliyor öyle şeyler Sneijder topu taca atti kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
126_podolsk.jpg

En iyi forvet ve hucüm oyuncumuz cidden bu adamda alınmasa forvet hattı tam mıçacaktı herhalde pek beğenmemiştim transferini Kanat oyuncusu olarak düşünerek,ama Tr Ligi için iyi bir silah ve oldukça arzulu bir görüntüsü var maçlarda.

tumblr_nw9ll2hNQs1r133cgo1_540.gif

tumblr_nw9leoy5sy1r133cgo2_540.gif

tumblr_nw9leoy5sy1r133cgo3_540.gif

tumblr_nw9leoy5sy1r133cgo1_540.gif

tumblr_nw9leoy5sy1r133cgo4_540.gif

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt